Christina Dahlblom ehdolle eduskuntavaaleissa Helsingissä

Yrittäjä, kauppatieteiden tohtori, hallitusammattilainen ja kolmen lapsen äiti Christina Dahlblom asettuu Ruotsalaisen kansanpuolueen ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa.

Monipuolisen ammatillisen ja yhteiskunnallisen taustan omaava Dahlblom, 36, haluaa rakentaa modernia, yrittäjäystävällistä ja – henkistä Suomea, jossa kansainvälisyys sekä perhe- ja ympäristömyönteisyys ovat kantavia arvoja.

– Suomelle pitää löytää kasvava ja positiivinen polku tulevaisuuteen. Nyt kilvan kauhistellaan poliitikkojen huonoja tai tekemättömiä päätöksiä, mutta aika harva on itse valmis käärimään hihansa. Vielä viime syksyyn asti minäkin vain pudistelin päätäni niille ’hulluille’, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon politiikassa. Suomen talouden saaminen kuntoon vaatii kuitenkin kaikkien panostusta. Ja rohkeaa yhteistyötä kaikkien perinteisten rajojen yli, Dahlblom toteaa.

Dahlblomin tärkeimpinä tavoitteina on saada Suomeen enemmän työpaikkoja, yrityksiä ja investointeja, sekä näiden tuloksena veronmaksajia ja hyvinvointia. Talousosaaminen ja kokemus tulosvastuusta antavat Dahlblomille erinomaisesti eväät näiden tavoitteiden edistämiseen.

– Olisi hienoa, jos useampikin yrityselämässä kannuksensa ansainnut näkisi tehtäväkseen suorittaa tällainen työrupeama Suomen puolesta. Kansanedustajana haluan olla tekemässä päätöksiä, joiden avulla saamme Suomen kasvu-uralle ja kansainvälisesti kilpailukykyiseksi. Uskon että hyvillä päätöksillä ja yhteistyökyvyllä voimme luoda yhteiskunnan, jossa talous, ihmiset ja luonto elävät tasapainossa, sanoo Dahlblom.

Pia Sundell kandiderar i Nyland

Verksamhetsledare Pia Sundell kandiderar i riksdagsvalet för Svenska folkpartiet i Nyland.

Lue edellinen artikkeli

Kankkonen: Finland behöver inte skyttegravar utan broar

En del av den politiska retoriken signalerar just nu en vilja att söka konfrontation och polarisering. Det bådar inte gott för valkampanjen eller för de kommande regeringsförhandlingarna. Det framhöll Stig... Lue lisää »

Lue seuraava artikkeli