Eva Biaudet käytettävissä RKP:n pormestariehdokkaaksi Helsingissä

– Helsingin politiikka on taas tienristeyksessä ja haluan tehdä työtä liberaalin, avoimen ja osallistavan pääkaupungin puolesta – siksi asetun ehdolle vuoden 2021 kuntavaaleissa. Olen myös käytettävissä kun RKP valitsee pormestariehdokkaansa, Helsingin kansanedustaja Eva Biaudet sanoo

– RKP:tä tarvitaan Helsingin politiikassa. Emme ehkä koskaan tule olemaan suurin puolue, mutta olemme vuosien aikana kantaneet suurta vastuuta ja olleet merkittävässä roolissa maan hallituksissa, kaupungin päätöksenteossa ja kansalaisyhteiskunnassa. Voimme mediassa seurata kuinka vaarallista määrätietoinen ja arkipäiväinen halveksunta muita ihmisiä ja demokratiaa kohtaan voi olla. Se voi olla kirjaimellisesti hengenvaarallista.Trumpismilla on kannattajansa myös Suomen eduskunnassa ja kaupunginvaltuustossa. Politiikkaa eivät voi johtaa sellaiset henkilöt, jotka haluavat tuhota demokratiamme tai sellaiset jotka rakentavat uhkakuvia ja viholliskuvia henkilöistä joilla on eri uskonto tai ihonväri, tai jotka haluavat johtaa meidät harhaan kansallisromanttisella auktoriteettidealla. Suomen menestyksellä on täysin vastakohtaiset rakennuspalikat: yhteistyö, molemminpuolinen kunnioitus ja usko siihen, että sivistys ja tiede ovat työkaluja selviytymiselle, Biaudet sanoo.

Helsingin kaksikielisyys on enemmän kuin historiaa. Se takaa sen, että ovet ja ikkunat pysyvät auki muihin Pohjoismaihin ja että kulttuurimme on dynaaminen ja talous vahva.’

Pohjoismainen menestysidea avoimuudesta ja kunnioituksesta kuuluvat myös meidän arvomaailmaamme, ja se tarkoittaa ymmärrystä vähemmistöjen merkityksestä dynaamisen, kulttuurisesti ja taloudellisesti vahvan pääkaupungin rakentamisessa. Meidän tulee olla ylpeitä siitä, että erilaisten vähemmistöjen osallisuus ja menestys on mitta siitä, kuinka menestyneitä olemme kaupunkina ja kansana.

– Me RKP:ssä valitsemme mennä eteenpäin rakentavalla tavalla yhdessä muiden puolueiden kanssa, jotka tekevät työtä sellaisen kaupungin puolesta missä jokainen voi syntyä ja kasvaa yhtä isolla uskolla sekä tulevaisuuteen että hänen mahdollisuuksiin. RKP seisoo keskellä ja elämme yhteistyöllä. Tiedämme, että kokonaisuus on kiinni siitä, että kaikki palapelin palaset ovat tallessa. Olemme hyviä neuvottelemaan tuloksen minkä kanssa kaikki pystyvät elämään. Politiikka ilman RKP:tä on kuin café latte ilman kahvia.

Marcus Rantala asettuu ehdolle kuntavaaleissa Helsingissä

Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen ja RKP:n jäsen Helsingin kaupunginhallituksessa Marcus Rantala asettuu ehdolle uudelleen valintaa varten huhtikuussa järjestettävissä kuntavaaleissa.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson ja Bergqvist: Elinkeinoelämä tarvitsee toimivia yhteyksiä

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja kansanedustaja Sandra Bergqvist vierailivat tänään Kemiönsaarella. Päivän ohjelmassa oli muun muassa vierailu kalajalostamo Salmonfarmilla Kasnäsissä ja tapaaminen Paraisten kaupunginjohtaja Patrik Nygrénin sekä Kemiönsaaren vt. kunnanjohtaja Erika Strandbergin kanssa.

Lue seuraava artikkeli