Eva Biaudet on RKP:n pormestariehdokas Helsingissä

Helsingin RKP on tänään yksimielisesti nimennyt Eva Biaudetin pormestariehdokkaakseen tulevien kuntavaalien yhteydessä.

– Voima ei perustu ainoastaan määrään. Vahva RKP on puolue, joka rakentavasti tekee yhteistyötä niiden puolueiden kanssa, jotka rakentavat ihmisläheistä tulevaisuutta jossa jokainen ihminen on tärkeä ja voi kasvaa vahvalla tulevaisuuden uskolla. Olen iloinen, että olen saanut luottamuksen ja että saan olla RKP:n yhteinen ääni pormestarivaaleissa, Eva Biaudet sanoo.

– RKP:llä on tärkeä rooli Helsingin politiikassa ja olemme iloisia siitä, että meillä on Eva joka tuo esille meille tärkeitä kysymyksiä ja osallistuu niin sanotun pormestarivaalin yhteydessä syntyvään keskusteluun. Olen myös iloinen siitä, että meillä on monta vahvaa poliitikkoa listallamme. Meillä on todellakin laaja skaala ehdokkaita suurella tietotaidolla. Lähden innolla vaaleihin näin vahvalla joukolla, piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth sanoo.

Helsingin RKP nimesi myös seuraavat ehdokkaat: Juliane Fuchs, Wenzel Hagelstam (sitoutumaton), Laura Jahn, Emelie Jäntti, Morris Liemola, Ralf Nikander, Fred Packalén, Kirsi Pohjanen, Satu Roberg, Alex Seitsamo, Kalle Sällström, Kristian Wahlbeck ja Pia Öhman.

Nimeämistyö jatkuu piirissä 9.3 asti, jolloin ehdokaslistat jätetään.

Adlercreutz uudesta omistajuuden professuurista: Ajatusmalli omistajuudesta on radikaalissa muutoksessa

Vahva suomalainen omistajuus vaatii pääomaa mutta myös osaamista yhteiskunnasta. Itse pääoman käsittelemisen lisäksi on yhä enenevässä määrin käsiteltävä myös sitä, miten se vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan, sanoo Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz uudesta omistajuuden professuurista, joka perustetaan lahjoitusvaroin Aalto-yliopistoon.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz avauskeskustelussa: Vahvat työllistävät toimenpiteet jatkossakin tärkeitä

– Voimme olla tyytyväisiä väliraporttiimme koronakriisin hoidosta. Myös työllisyyspolitiikassa olemme oikealla tiellä. Jo nyt tämä hallitus – epidemiologisesta ja taloudellisesta kriisistä huolimatta – on tehnyt yhtä merkittäviä toimenpiteitä työllisyyden parantamiseksi kuin edellinen hallitus koko kautensa aikana.

Lue seuraava artikkeli