Eva Biaudet on RKP:n pormestariehdokas

RKP:n Helsingin piiri on yksimielisesti nimennyt kansanedustaja Eva Biaudet’n pormestariuehdokkaakseen tulevissa kuntavaaleissa. Biaudet sanoo olevansa vastavoima ahdasmieliselle ja epäinhimilliselle ilmapiirille.

– Helsinki asettaa koko maan kehityksen suunnan. On tärkeää, että meillä on avoin ja moderni Helsinki, joka on dynaaminen, monikulttuurinen ja puolustaa kaksikielisyyttämme. On aivan keskeistä nuorille ja vanhoille, että meillä on molemmilla kotimaisilla kielillä toimivia päiväkotipaikkoja ja vanhustenhoitoa, hyvistä kouluista puhumattakaan, Biaudet sanoo.

– Helsingin tulee olla vastavoima sille konservatiiviselle ja epäinhimilliselle politiikalle, johon koko hallitus nyt näyttää lähteneen. Tuskin koskaan aiemmin on tuntunut näin elintärkeältä käydä äänestämässä paremman Helsingin ja paremman Suomen puolesta. Myös tulevaisuudessa kunnalla tulee olemaan tärkeä rooli siinä, miten me kaikki elämme arkeamme. Kaupunki, jossa kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi on vahva kulttuurisesti ja taloudellisesti ja houkuttelee menestyviä yrityksiä.

– RKP:llä on tärkeä rooli Helsingin politiikassa, ja näissä kuntavaaleissa päätetään paljon siitä poliittisesta vaikutusvallasta, jota puolueilla tulee olemaan seuraavan kauden aikana. Olen erittäin iloinen, että meillä Evan kautta on mahdollisuus entisestään vahvistaa asemiamme helsinkiläispolitiikassa, sanoo piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth.

Helsingin RKP nimesi myös seuraavat ehdokkaat:

Ahonen Päivikki, Amnell Jan, Bergström Ann-Mari, Biaudet Eva, Björklund Sam, Bondsdorff Björn, Böstman Randolph, Elmgren Christa, Forsblom-Prittinen Frida, Forsberg Robin, Forsskåhl Petter, Freij-Hollanti Ragnar, Granlund Jona, Granroth Simon, Hamro Niki, Juth Kristina, Kainulainen Kevin, von Knorring Carl, Lahola Heidi-Jessica, Lindén-Linna Pia Maria, Michelsson Kristiina, Nieminen Linnea, Roos Ariel, Saarinen Daniel, Siitonen Jaan, Sjövall Mikael, Stenman Johanna, Taimitarha Paul (obunden) ja Wiik Miki.

Kuntavaalit käydään 9.4.

Unohtakaa venevero ja keskittykää työllisyyteen

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson vaatii hallitusta peruuttamaan suunnitellun veneveron samalla kun hallituspuolueet nyt ovat yhtä mieltä siitä, että moottoripyörävero oli huono ajatus.

Lue edellinen artikkeli

SFP i Egentliga Finland presenterar kommunalvalsprogrammet

Pressmeddelande SFP i Egentliga Finland 14.2 2017

Lue seuraava artikkeli