Haglund: Hallitus petti lupauksensa

Viikko sitten hallitus lupasi toimittaa esittämiensä työmarkkinauudistusten sukupuolivaikutusarvioinnin. Lupaus annettiin eduskunnan kyselytunnilla.

– Tällä viikolla saimme samalla kyselytunnilla kuulla, että sukupuolivaikutusarviointi jää tässä vaiheessa toimittamatta. Tämä on suuri pettymys ja heikentää uudistusten välttämättömyyden puolustamisen edellytyksiä, toteaa RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund, joka tiedusteli asiaa torstain kyselytunnilla eduskunnassa.

– On selvää että tarvitsemme työmarkkinauudistusta, mutta samalla on yhä selvempää, että hallituksen suunnitelmat eivät sukupuolivaikutusten osalta kestä päivänvaloa. Meidän poliitikkojen on kannettava vastuu työmarkkinoiden uudistumisesta ja uusien työpaikkojen syntymisestä. Näiden toimenpiteiden tulee kuitenkin olla tasapainossa, eikä matalapalkkaisten alojen tule maksaa muita suurempaa laskua, Haglund painottaa.

SFP i Nyland: Y-tåget en viktig kommunikationslänk för hela Västra Nyland

SFP i Nyland motsätter sig nedläggningen av Y-tåget, nedläggningen av Sjundeå och Ingå stationer samt minskning av tågturer på sträckan Karis-Hangö.

Lue edellinen artikkeli

RKP: Turvan antaminen on velvollisuus – ei valinta

Komissio esittää, että 120 000 pakolaista jaetaan EU-maihin pakollisten kiintiöiden kautta, mutta hallitus ei halua tukea ehdotusta.

Lue seuraava artikkeli