Hanna Lönnfors haluaa jatkaa RKP:n johdossa Uudellamaalla

Porvoolainen Hanna Lönnfors haluaa jatkaa RKP:n Uudenmaan piirin puheenjohtajana. Lönnfors on johtanut Uudenmaan piiriä vuodesta 2021 ja toiminut sitä ennen piirin varapuheenjohtajana.

– Asetun uudelleen ehdolle, koska haluan jatkossakin käydä kentällä ja tavata ihmisiä eri puolilla Uuttamaata. Haluan olla puheenjohtaja, johon on helppo ottaa yhteyttä, joka on tavoitettavissa ja joka saa kaikki tuntemaan itsensä osalliseksi. Pidän tärkeänä, että meillä on piirihallituksen kokouksia eri puolilla Uuttamaata, vaikka välimatkat ovat pitkiä. Se antaa perspektiiviä siihen, miten suuri ja laaja alueemme on, ja se on rikkaus, Lönnfors sanoo.

– Meillä on ollut useita vaaleja peräkkäin. Olen ylpeä siitä työstä, jota RKP on Uudellamaalla tehnyt kuntavaaleissa ja hyvinvointialuevaaleissa. Nyt on eduskuntavaalien aika. Vaalityö on pitkään leimannut piirin toimintaa. Siksi toivon, että voimme tulevana vuonna keskittyä entistä enemmän strategiatyöhön ja kuntarajoja ylittävään yhteistyöhön, sisällölliseen keskusteluun muissa yhteyksissä kuin vaaleissa. Meillä on paljon annettavaa toisillemme, jos meillä on aikaa tehdä työtä yhteisen hyvän eteen. Meidän tehtävämme olisi yhdessä nähdä mahdollisuudet kehittyä ruohonjuuritasolla ja houkutella entistä enemmän ihmisiä, Lönnfors toteaa lopuksi.

Lönnfors on kaupunginvaltuutettu Porvoossa ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella sekä toimii aineenopettajana Sipoossa.

Puheenjohtaja ja piirihallitus valitaan Uudenmaan RKP:n piirikokouksessa torstaina 11.5.2023 Raaseporissa Karjaalla.

 

Adlercreutz: Rakennusten energiatehokkuusdirektiivi uhkaa aiheuttaa katastrofin

Euroopan parlamentti äänesti tällä viikolla kannastaan rakennusten energiatehokkuusdirektiiviä koskevaan ehdotukseen. RKP kansanedustaja Anders Adlercreutz on huolissaan direktiivin mahdollisista seurauksista.

Lue edellinen artikkeli

Osallistu, äänestä – vaalit kutsuvat!

Sunnuntaina 2. huhtikuuta on jälleen eduskuntavaalit. Ja taas kerran vaaleilla on valtava merkitys meille kaikille. Kukaan meistä ei voinut neljä vuotta sitten aavistaa, mitä olisi tulossa. Kenellekään ei tullut mieleenkään, että edessä olisi maailmanlaajuinen pandemia ja Venäjän julma hyökkäyssota, jonka seurauksena käynnistäisimme kansan suurella tuella prosessin Suomen viemiseksi Natoon. Tämä on hyvä muistutus siitä, miksi on tärkeää, että eduskuntaan valitaan oikeanlaiset päättäjät. Emme voi mitenkään ennustaa, mitä kriisejä kulman takana vaanii, mutta kansan valitsemilla edustajilla on oltava valmiudet tarvittaessa ryhtyä välittömästi toimenpiteisiin.

Lue seuraava artikkeli