Hanna Lönnfors RKP Uudenmaan uusi puheenjohtaja

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Uudenmaan-piiri kokoontui digitaaliseen piirikokoukseen 8. toukokuuta. Piirikokous valitsi Hanna Lönnforsin piirin uudeksi puheenjohtajaksi. Hanna on syntynyt ja varttunut Pernajassa, Loviisassa, asuu Porvoossa ja työskentelee aineenopettajana ja vararehtorina Sipoossa. Lönnfors on Porvoon kaupunginvaltuuston jäsen ja on aikaisemmin toiminut Uudenmaan RKP:n varapuheenjohtajana. Tämän lisäksi hän toimii RKP Länsi Porvoon paikallisosaston puheenjohtajana.

– On ilo työskennellä Uudenmaan piirin puolesta. Uusimaa on kaunis, kaksikielinen alue jossa on kaupunkeja, mutta myös maaseutua ja saaristoa. Piirin puheenjohtajana haluan oppia tuntemaan Uuttamaata vielä paremmin. Haluan tehdä työtä sen eteen, että kaikki tuntevat olonsa nähdyksi ja tuntevat osallisuutta, Lönnfors sanoo.

– Coronapandemia on jättänyt jälkensä meidän elämään ja meidän arkeen. Olen erityisesti huolestunut meidän lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Meidän on käytävä kuntien kanssa aktiivista keskustelua – nyt ei ole aika säästää nuorten kohdalla, Lönnfors jatkaa.

Lönnfors seuraa Dan Johanssonia Raaseporista, piirin uutena puheenjohtajana

Varapuheenjohtajiksi valittiin Stephan Horn, Hankoo  ja Nina af Hällström, Espoo. Piirikokous valitsi seuraavat henkilöt RKP Uudenmaan piirihallituksen jäseniksi tulevalle toimintakaudelle:

 

Jäsen Varajäsen

Christoffer Lindqvist, Kauniainen  –Anna Lena Karlsson-Finne, Kauniainen   

Kaj Sjöblom, Kirkkonummi – Linda Basilier, Kirkkonummi

Carola Bäckström, VantaaAxel Orrström, Vantaa

Werner Orre, RaaseporiRasmus Grönroos, Raasepori

Pia Franzén, RaaseporiHeidi Himmanen, Lohja

Stefan Svanfeldt, SiuntioEivor Björklöf, Inkoo

Sten Lindgren, MyrskyläSebastian Ekblom, Porvoo

Hans-Eric Christiansson, SipooKicka Lindroos, Sipoo

Kristina Lindfors, LoviisaBenita Ekebom-Jönsas, Loviisa

Kerstin Tarna, KeravaSiv Jansson, Nurmijärvi

Sebastian Tolvanen, RKP-nuoret UusimaaJulia Nouro-Ståhle, RKP-nuoret Uusimaa

Brita Pawli, Svenska seniorer i Nyland – Kerstin Ilander, Svenska seniorer i Nyland

Pia Furu, RKP:n naisjärjestöTonya Aurto, RKP:n naisjärjestö

Henriksson: Nyt näemme valoa Paraisten uusien siltojen osalta – tärkeä välitavoite saavutettiin

Valtiovarainministeriön pohjaesityksessä kolmanneksi lisätalousarvioksi esitetään Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusimista. Väylävirastolle esitetään annettavaksi valtuus tehdä hankkeesta sopimus.  

Lue edellinen artikkeli

Loviisan RKP: Optimismin sävyttämä vaaliohjelma

Loviisan RKP:n vaaliohjelmaa sävyttää optimismi ja usko tulevaan. Kulunut vaalikausi on ollut raskas, etenkin taloudellisesti. Mittavat investoinnit sekä tulojen väheneminen ovat rasittaneet kaupungin taloutta ja pakottaneet päättäjät kipeisiin säästötoimiin.

Lue seuraava artikkeli