Helsingin RKP: Ahmed Hassan asettuu ehdolle kuntavaaleissa

Ahmed Hassan, 36 vuotta, asettuu ehdolle Helsingin kuntavaaleissa. Hassan asettuu ehdolle viiden vuoden tauon jälkeen. Hän on aikaisemmin ollut ehdokkaana niin kunta- kuin eduskuntavaaleissa. Hassan nimettiin ehdokkaaksi Helsingin piirihallituksen kokouksessa 14.12.

Hassan haluaa tehdä työtä elävän sekä yrittäjäystävällisen kaupungin puolesta.

– Helsinki tarvitsee kokemusta sekä osaamista kehittyäkseen, meidän on tehtävä panostuksia työllisyyden nostamiseksii sekä yrittäjyyteen. Helsinki tarvitsee kestäviä ratkaisua, jotka varmistavat, että kaikki ovat mukana sanoo Ahmed Hassan

Hassan, joka on asunut Helsingissä vuodesta 1994 on tietoinen siitä, että kaupunki on muuttunut, häntä huolestuttaa nuorten jaksaminen sekä hyvinvointi. 

– Yhä useammalla lapsella ja nuorella on vaikeaa, monet etsivät paikkaansa yhteiskunnassa, he tarvitsevat apua. Luulen että ratkaisu löytyy satsauksissa etsivään nuorisotyöhön ja paikalliseen nuorisotyöhön, Hassan päättää.

Kaarinan RKP nimesi kaksi uutta kuntavaaliehdokasta

Kaarinan RKP nimesi viikonloppuna kaksi uutta ehdokasta kevään 2021 kuntavaaleihin.

Lue edellinen artikkeli

Thomas Blomqvist: Myös pitopalvelua harjoittavat maatalousyrittäjät voivat saada laajennettua koronatukea

Valtioneuvosto päätti tänään muuttaa asetusta koskien maaseudun yritysten väliaikaista tukea. Tämä koskee yrityksiä, jotka harjoittavat maatilakytkentäistä yritystoimintaa kuten esimerkiksi pitopalvelua ja jotka ovat kärsineet koronakriisistä. Asetus on voimassa vuoden 2021 kesäkuun loppuun.

Lue seuraava artikkeli