Kaarinan RKP nimesi kaksi uutta kuntavaaliehdokasta

Kaarinan RKP nimesi viikonloppuna kaksi uutta ehdokasta kevään 2021 kuntavaaleihin.

Nimetyt ehdokkaat ovat Juhana Laine ja Alexander Rittinghaus.

Kaarinan RKP:n tavoitteena on lisätä valtuustopaikkojaan ja saamaan edustajia eri lautakuntiin hyvän vaalituloksen perusteella. Puolue on solminut vaaliliiton Keskustan ja Kristillisdemokraattien kanssa. Viime kuntavaaleissa RKP sai 573 ääntä Kaarinassa.

– Haluan että Kaarina elää ajassa ja uskaltaa uudistua. Kaarinan tulee olla viihtyisä ja turvallinen kaupunki kaikille ikäluokille ja erityisesti tärkeäksi koen sen, että teemme työtä nuorison ja hyvinvoinnin eteen. Kaarinan tulee olla jatkossakin vetovoimainen kaupunki erilaisille yrityksille kasvaa ja kehittyä, sanoo Juhana Laine.

– Tulen tekemään työtä tasavertaisen ja turvallisen yhteiskunnan puolesta. Nuorten ääni tulee saada yhä paremmin kuuluviin, heillä on nimittäin merkittävä rooli yhteiskunnassa, sanoo Alexander Rittinghaus.

– Olen hyvin iloinen kahden uuden ehdokkaan nimittämisestä ja listalla on nyt kuusi ehdokasta. Nuorin ehdokkaamme Alexander on vaalipäivänä 19-vuotias ja edustaa näin ollen puolueen nuorisojärjestöä RKP-nuoria. Olen erittäin ylpeä, kun mukana on nyt myös nuorten edustaja, sanoo Kaarinan RKP:n puheenjohtaja Åsa Gustafsson.

Bergqvist valtion talousarviosta 2021: Panostakaa Turun seutuun merenkulkukaupunkina, innovaatioklusterina ja lääkekeskuksena

Valtion talousarvioesitystä vuodelle 2021 käsiteltiin tiistaina eduskunnassa. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) pitää hallituksen ilmasto- ja tulevaisuusinvestointeja talousarvioesityksessä tervetulleina.

Lue edellinen artikkeli

Helsingin RKP: Ahmed Hassan asettuu ehdolle kuntavaaleissa

Ahmed Hassan, 36 vuotta, asettuu ehdolle Helsingin kuntavaaleissa. Hassan asettuu ehdolle viiden vuoden tauon jälkeen. Hän on aikaisemmin ollut ehdokkaana niin kunta- kuin eduskuntavaaleissa. Hassan nimettiin ehdokkaaksi Helsingin piirihallituksen kokouksessa 14.12.

Lue seuraava artikkeli