Helsingin RKP ja RKP-nuoret nimeää kunnallisvaaliehdokkaita

Helsingin piiri jatkaa työtään ehdokkaiden nimeämiseksi ja Helsingin RKP:n piirihallitus nimesi piirikokouksessaan 18.5 uusia kunnallisvaaliehdokkaita. Tällä kertaa moni nimetyistä ehdokkaista ovat RKP-nuorten aktiiveja ja piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth iloitsee, että niin moni nuori on jo tässä vaiheessa valmis aloittamaan kampanjan.

– Vallitsevasta tilanteesta huolimatta etenemme kunnallisvaalien valmistelussa. Vaaleihin on alle vuosi aikaa ja meillä on vielä paljon tekemistä. Meillä on piirissä hyvä yhteistyö RKP-nuorten kanssa ja odotan innolla yhteistä kampanjaa kunnallisvaaleissa, piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth sanoo.

– Helsingin RKP-nuoret ovat päässeet hyvin vauhtiin ehdokasrekrytoinnissa ja on hauska nähdä, että niin moni on kiinnostunut kunnallisvaaleista. Tämä on kuitenkin vasta alkua ja tarvitsemme monta lisää ehdokasta jotta tavoitamme mahdollisimman monen nuoren kaupungissa. Ehdokkaaksi asettuminen kunnallisvaaleissa on konkreettisin tapa nuorelle vaikuttaa lähiympäristöönsä. Uskon vahvasti, että tarvitsemme lisää nuoria päättäjiä jotka ymmärtävät tulevaisuuden haasteet ja ne ongelmakohdat jotka ovat ajankohtaisia kaupungin nuorille tänä päivänä, Helsingin RKP-nuorten toiminnanjohtaja Joel Sundström sanoo.

Helsingin RKP nimesi seuraavat ehdokkaat: Augusto Assis de Barros, Dan Cederlöf, Benjamin Ellenberg, Simon Granroth, Peter Hackman, Emmi Piippo, Nicolas Sjöberg, Stina Wahlsten ja Valentina Ahlavuo (sitoutumaton).

Kunnallisvaalit toimitetaan Suomessa 18 huhtikuuta 2021 ja puolueet voivat nimetä ehdokkaita 18.3.2021 asti.

Rehn-Kivi: Rokotteiden merkitys painottuu koronakriisissä


Suomessa uusien koronatapausten määrä on viime viikkoina ollut laskussa. Tilanne ei kuitenkaan ole ohi. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) painottaa, että niin koronaviruksen kuin muidenkin virustautien ehkäisy vaatii tehokkaita rokotteita. Tämä edellyttää niin kansainvälistä yhteistyötä kuin tukea tutkimukseen ja kehitykseen.

Lue edellinen artikkeli

Metsämarja-alaa pitää kuunnella


Metsämarja-ala on suurten vaikeuksien edessä jos ulkomaiset marjanpoimijat eivät voi tulla Suomeen tulevan marjasesongin aikana. Etenkin Pohjanmaa kärsii suuresti, jos alan yritykset eivät saa tarvitsemansa apua marjanpoimintaan

Lue seuraava artikkeli