Helsingin RKP tähtää kuntavaaleihin täydellä ehdokaslistalla

Helsingin RKP:n piirihallitus nimesi huhtikuun kokouksessaan viimeiset kuntavaaliehdokkaansa.

– Meillä tulee olemaan täysi lista Helsingissä, mikä tarkoittaa 127 ehdokasta, joka on historiallista RKP:lle. Verrattuna vuoteen 2017 jolloin meillä oli 83 ehdokasta Helsingissä voimme todellakin todeta, että olemme onnistuneet ehdokasrekrytoinnissa ja olemme erittäin tyytyväisiä listan edustamaan laajuuteen. Tämä on yli vuosi sitten alkaneen määrätietoisen työn tulos, sanoo RKP Helsingin piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth.

– Olemme myös erityisen iloisia voidessamme olla yhdistävä liberaalinen voima Helsingissä. Liberaalipuolue ja Avoin puolue ovat päättäneet asettaa sitoutumattomat ehdokkaat RKP:n listalle, ja odotamme innolla kampanjointia yhdessä. Tämä on linjassa piirin strategian kanssa, jota piiri on viimeisten vuosien aikana suunnitellut ja toteuttanut. Meidän on kasvettava voidaksemme säilyttää paikkamme kaupunginhallituksessa ja meidän on ylitettävä kieliraja voidaksemme kasvaa. Uskomme, että Helsingissä on kysyntää vahvalle liberaalille vaihtoehdolle, Ehrnrooth lisää.

Kokouksen aikana piirihallitus nimesi seuraavat ehdokkaat: Suvi Koivusalo ,Ragnar Lilius, Emma Ringbom ja Bertha Simojoki. Piirihallitus nimesi seuraavat sitoutumattomat ehdokkaat Avoimesta puolueesta: Kristiina Järvenpää, Antti Jääskeläinen, Timo Kataja, Armi Kunnaala, Petrus Pennanen, Roosa Sandelin ja Aki Snellman.

Henriksson: Suuren luokan läpimurto!


RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson iloitsee Johnson Mattheyn ja Suomen Malmijalostuksen päätöksestä sijoittautua Vaasaan. Suomen akkustrategian toimet ja Suomen Malmijalostus Oy:n pääomittaminen tuottavat tulosta ja johtavat akkuklusterin rakentamiseen Vaasaan.

Lue edellinen artikkeli

Nina af Hällström haluaa Uudenmaan RKP:n puheenjohtajaksi


Nina af Hällström, Espoon kaupunginvaltuutettu, asettuu ehdokkaaksi Uudenmaan RKP:n puheenjohtajavaalissa. af Hällström on ollut aktiivinen Espoon kuntapolitiikassa vuodesta 2012 lähtien ja hänellä on ollut erilaisia luottamustehtäviä vuosien aikana.

Lue seuraava artikkeli