Nina af Hällström haluaa Uudenmaan RKP:n puheenjohtajaksi

Nina af Hällström, Espoon kaupunginvaltuutettu, asettuu ehdokkaaksi Uudenmaan RKP:n puheenjohtajavaalissa. af Hällström on ollut aktiivinen Espoon kuntapolitiikassa vuodesta 2012 lähtien ja hänellä on ollut erilaisia luottamustehtäviä vuosien aikana.

Uudenmaan monimuotoisuus saaristolla, maaseudulla ja kaupungeilla on säilytettävä myös tulevaisuudessa. Kaikkien tulisi voida hyvin ja viihtyä Uudellamaalla riippumatta siitä, missä asuu, af Hällström sanoo.

Edellytysten luominen työllisyyden parantamiselle ja työpaikkojen lisääntymiselle sekä sosiaali- ja terveydenhuoltouudistukselle ovat asioita jotka af Hällström pitää Uudellamaalla tärkeinä juuri nyt.

– Uusimaa on koko maan taloudellinen moottori. On tärkeää seurata elinvoimaisuutta ja ruotsin kielen asemaa alueellamme. Ruotsinkielisten määrä on suuri Uudellamaalla, yli 130 000. Palvelujen saatavuus on turvattava koko Uudenmaan alueella, erityisesti kun on kyse sosiaali ja terveydenhuollosta, af Hällström sanoo.

af Hällström:llä on ollut monta luottamustehtävää puolueessa, muun muassa hän toimii tällä hetkellä puoluevaltuuston jäsenenä ja Matinkylä-Olarin paikallisosaston puheenjohtajana.

RKP:n Uudenmaan piiri valitsee uuden puheenjohtajan piirikokouksessaan 8. toukokuuta.

Helsingin RKP tähtää kuntavaaleihin täydellä ehdokaslistalla


Helsingin RKP:n piirihallitus nimesi huhtikuun kokouksessaan viimeiset kuntavaaliehdokkaansa.

Lue edellinen artikkeli

Hanna Lönnfors haluaa johtaa RKP:ta Uudellamaalla


Hanna Lönnfors asettuu ehdolle Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Uudenmaan piirin puheenjohtajaksi.

Lue seuraava artikkeli