Helsinki: Martina Harms-Aalto asettuu ehdolle Helsingissä

Kauiniaisten kunnallispolitiikassa pitkään mukana ollut, mutta vuodesta 2015 Helsingissä asunut Martina Harms-Aalto asettuu ehdolle RKP:n listalla Helsingissä.

– Olen saanut monta pyyntöä asettua ehdolle ja tunsin velvollisuuden kutsuvan. Aidosti toimivan kaksikielisen Helsingin eteen on vielä paljon tehtävää. Sen parissa olen työskennellyt pitkään ja koen, että minulla on siihen paljon annettavaa, Harms-Aalto sanoo.

Harms-Aalto toimii Samarbetsforum -nimisen yhdistyksen toiminnanjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut yhteensä kaksitoista vuotta Kauniaisten kaupunginvaltuustossa, joista kahdeksan kaupunginhallituksessa ja neljä kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana.

– Helsinki on monella tapaa valtavan hieno kaupunki, mutta toivomisen varaa jää siihen, miten yhteisistä varoista huolehditaan, miten projekteja johdetaan ja seurataan sekä miten avointa toiminta on. Myös kilpailukykyinen koulutus ja terveydenhoito molemmilla kotimaisilla kielillä ovat minulle tärkeitä asioita. Emme saa unohtaa kunnan perustehtävää: palveluiden ja välttämättömän infrastruktuurin antaminen kuntalaisille.

Lisätietoja: Martina Harms-Aalto 040 59 600 29

Kestävän kehityksen pitäisi ohjata hallitusohjelmaa

Jos kestävää kehitystä tarkastellaan kokonaisvaltaisena tavoitteena eli tavoitteena, joka menee kaiken muun edelle, sen ohjausvaikutuksen tulee koskea kaikkia päätöksiä, ilman poikkeuksia. Nyt asia ei ole näin, toteaa RKP:n Anders Adlercreutz.

Lue edellinen artikkeli

Järjettömästä veneverosta luopuminen on järkevää

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Stefan Wallin iloitsee hallituksen päätöksestä luopua suunnitellusta vene- ja moottoripyöräverosta. Ruotsalainen eduskuntaryhmä esitti jo syksyllä omassa vaihtoehtobudjetissaan, että veroista luovutaan.

Lue seuraava artikkeli