Henrik Wickström johtaa RKP:n aluevaltuustoryhmää Länsi-Uudellamaalla

RKP:n aluevaltuustoryhmä kokoontui sunnuntaina 6. maaliskuuta valitsemaan ryhmän puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat yksivuotiskaudeksi. Ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Henrik Wickström ja varapuheenjohtajiksi Karin Cederlöf sekä Nina af Hällström.

– Olen kiitollinen luottamuksesta johtaa RKP:n ryhmää. RKP tulee olemaan tärkeässä roolissa muistuttamassa koko hyvinvointialueen palveluiden toimivuudesta Länsi-Uudellamaalla, Hangosta Espooseen ja kahdella kielellä. Ryhmässämme on laaja edustus ja paljon asiantuntemusta. Odotamme innolla yhteistyötä muiden ryhmien kanssa, Wickström sanoo.

– Tartun innolla ryhmän varapuheenjohtajan tehtävään. Olen vakuuttunut, että tulemme saamaan paljon hyvää aikaiseksi tulevan vuoden aikana. Puheenjohtajistoon saa mielellään olla yhteydessä, Cederlöf sanoo. 

– Meillä on nyt erinomainen mahdollisuus nostaa kaksikielisyys vetovoimatekijäksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Tehkäämme Länsi-Uudenmaan alueesta ihmisläheinen ja aidosti kaksikielinen edelläkävijä, jonka palvelut ovat saatavilla oikea-aikaisesti omalla äidinkielellä. Tämän eteen ryhmämme aikoo tehdä työtä, toteaa af Hällström.

RKP:llä on 12 aluevaltuutettua Länsi-Uudellamaalla. Aluevaltuusto kokoontuu ensimmäistä kertaa maanantaina 7. maaliskuuta. 

Jan-Erik Kress kansanedustaja Anders Norrbackin uusi avustaja

Jan-Erik Kress Sipoosta aloittaa RKP:n kansanedustaja Anders Norrbackin avustajana. Kress on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti, ja viimeistelee maisterinopintojaan Åbo Akademiissa. Kress on viimeisimmän vuoden aikana työskennellyt virkamiehenä Lounais-Suomen Poliisilaitoksella.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Seksuaalirikoslainsäädännön kokonaisuudistus vahvistaa tyttöjen ja naisten oikeuksia

Tänään kansainvälisenä naistenpäivänä huomioidaan naisten ja tyttöjen oikeuksia ympäri maailmaa. Naisiin kohdistuva seksuaalinen väkivalta on yksi suurimmista tasa-arvo-ongelmista sekä globaalisti että Suomessa.

Lue seuraava artikkeli