Jan-Erik Kress kansanedustaja Anders Norrbackin uusi avustaja

Jan-Erik Kress Sipoosta aloittaa RKP:n kansanedustaja Anders Norrbackin avustajana. Kress on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti, ja viimeistelee maisterinopintojaan Åbo Akademiissa. Kress on viimeisimmän vuoden aikana työskennellyt virkamiehenä Lounais-Suomen Poliisilaitoksella.

-Odotan innolla uusia työtehtäviäni Andersin avustajana. Tulee olemaan mielenkiintoista, mutta myös haastavaa aloittaa työtehtävät edustajan avustajana, miettien nykyistä turvallisuuspoliittista tilannetta, Kress toteaa.  

-Olen tyytyväinen valintaani ja odotan innolla työskentelyä Kressin kanssa. Olen varma, että Kress on oikea valinta tulevien haasteiden kohtaamiseen, Norrback sanoo.

  

 

Borgarsdóttir Sandelin: Vihaa ei tule kohdistaa Suomen venäjänkielisiä kohtaan

Useat Suomessa asuvat venäjänkieliset ja venäläistaustaiset ihmiset ovat huolissaan johtuen Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan. Jotkut heistä kertovat joutuneensa vihan kohteeksi esimerkiksi julkisilla paikoilla. Tämä tulee ilmi Helsingin Sanomien teettämässä kyselyssä. Myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto vahvistaa, että useat venäläistaustaiset lapset ja nuoret ovat joutuneet nyt kiusaamisen kohteeksi.

Lue edellinen artikkeli

Henrik Wickström johtaa RKP:n aluevaltuustoryhmää Länsi-Uudellamaalla

RKP:n aluevaltuustoryhmä kokoontui sunnuntaina 6. maaliskuuta valitsemaan ryhmän puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat yksivuotiskaudeksi. Ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Henrik Wickström ja varapuheenjohtajiksi Karin Cederlöf sekä Nina af Hällström.

Lue seuraava artikkeli