Henriksson ehdolla jatkokaudelle

Meillä on erittäin tärkeä ja intensiivinen vuosi edessämme. Lokakuussa meillä on mahdollisesti maakuntavaalit. Eduskuntavaalit pidetään viimeistään ensi keväänä ja myös EU-vaalit käydään keväällä 2019.

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudeksi. Henriksson on toiminut RKP:n puheenjohtajana kaksi vuotta.

– Koen, että meillä on juuri nyt paljon myönteistä meneillään puolueen sisällä. Olen eri puolilla maatamme tavannut lukuisia innokkaita ihmisiä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa huomispäivän Suomea. Moni on esimerkiksi huolissaan terveydenhuollon tulevaisuudesta ja haluaa nähdä vaihtoehtoja hallituksen politiikalle. Vaihtoehtoja, jotka laittavat ihmisen keskiöön hallinnon sijaan, sanoo Henriksson.

– Meillä on erittäin tärkeä ja intensiivinen vuosi edessämme. Lokakuussa meillä on mahdollisesti maakuntavaalit. Eduskuntavaalit pidetään viimeistään ensi keväänä ja myös EU-vaalit käydään keväällä 2019. Olen erittäin motivoitunut ja haluan hyvin mielelläni jatkaa puheenjohtajana johtaakseni puolueen kolmeen vaalivoittoon.

– Aktiivinen oppositiopolitiikkamme on luonnut hyvän perustan menestyksekkäille vaaleille. RKP:n edustamille arvoille ja rakentavalle vaihtoehdolle on olemassa selkeä tilaus, sanoo Henriksson.

Suomen ruotsalainen kansanpuolue valitsee puheenjohtajan Oulussa 25-27.5.2018 pidettävässä puoluekokouksessa.

Adlercreutz: Uusi tietosuojalaki uhkaa piilottaa osan kulttuuriperinnöstä

Se tarkoittaa, että arkistojen, kirjastojen tai museoiden olisi käytännössä suljettava suuren osan julkisista kuva-arkistoistaan.

Lue edellinen artikkeli

Kauaskantoinen asuntopolitiikka

Asuminen on tärkeä osa arkiturvallisuutta. Yhteis­kunnan tehtävänä on luoda edellytykset pitkäjänteiselle asuntopolitiikalle, joka tukee sosiaalista tasa-arvoa ja on ekologisesti kestävä

Lue seuraava artikkeli