Henriksson: Pääministerillä on RKPn tuki

RKPn puheenjohtajan, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mielestä Posti-asiaa ei ole hoidettu niin hyvin, kuin olisi pitänyt. Puolue on silti valmis antamaan pääministerille toisen mahdollisuuden.

– Kommunikaatiossa olisi ollut syytä olla tarkempi. Jatkossa edellytämme, että hallituksessa keskustellaan asioista paremmin.

EU:n oikeusministereiden tiistaista kokousta Brysselissä johtava Henriksson ei näe syytä vaihtaa pääministeriä. Hän toteaa kuitenkin, ettei hallituksen tulisi puuttua työmarkkina-asioihin millään tavalla.

– Meillä on erittäin hyvä hallitusohjelma ja meillä on maassa sellainen tilanne, että tarvitaan vakautta. Kukan meistä ei ole täydellinen, Henriksson sanoo.

Rehn-Kivi ja Bergqvist: Ruotsinkielinen palomieskoulutus turvattava

Kansanedustajat Veronica Rehn-Kivi (RKP) ja Sandra Bergqvist (RKP), jotka myös toimivat Ruotsinkielisen Palo- ja pelastusalan liiton sekä Folktingetin puheenjohtajina, tapasivat eilen Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen pelastusjohtajan Peter Johanssonin ja Ahvenanmaan vt. pelastusjohtajan Karl Nordlundin, keskustellakseen ruotsinkielisestä palomieskoulutuksesta. Vaikka tarve ruotsinkieliselle koulutukselle Suomessa on suuri, edellinen ruotsinkielinen kurssi järjestettiin vuonna 2011. Pula ruotsia osaavasta henkilökunnasta pelastustoimessa on tulevaisuudessa tosiasia, ellei toimiin ryhdytä.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist on pettynyt Verohallinnon näkemykseen kiinteistöverotuksesta

Tällä viikolla kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on perehtynyt valtiovarainministeri Lintilän vastaukseen kirjalliseen kysymykseen saariston kiinteistöveron shokkikorotuksista.

Lue seuraava artikkeli