Henriksson: RKP tekee kaikkensa laajan päivystyksen puolesta

– Vaasan keskussairaalan laajaa päivystystä ei käsiteltäisi tänään eduskunnan täysistunossa ilman Veronica Rehn-Kiven (RKP) sankarillista toimintaa sosiaali- ja terveysvaliokunnassa.

Näin sanoo puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kun valiokunta torstai aamupäivällä päätti siitä, että kirjoitetaan mietintö kansalaisaloitteesta koskien keskussairaalan asemaa.

– On RKP:n ansiota, että Vaasan keskussairaalan tilannetta puidaan tänään eduskunnan täysistunnossa. Eduskunta äänestää asiasta huomenna. RKP:n kanta on selkeä, Vaasan keskussairaalalle on myönnettävä ympärivuorokautinen laaja päivystys. Nyt muiden puolueiden on aika näyttää mitä mieltä ne oikeasti ovat Vaasan laajasta päivystyksestä, Henriksson sanoo.

Eduskunta tulee tänään ylimääräisessä täysistunnossa käsittelemään Vaasan laajaa päivystystä sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietinnön pohjalta. Asiasta äänestetään perjantaina.

Filip Björklöf RKP:n ehdokkaana EU-vaaleissa


Raaseporilainen Filip Björklöf asettuu ehdolle RKP:n ehdokkaana EU-vaaleissa.

Lue edellinen artikkeli

EU:n päätös parantaa arkipäiväisten palveluiden esteettömyyttä vammaisille


Esteettömyysdirektiivin hyväksymisen myötä EU asettaa uudet standardit jotka mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden käytön vammaisille ihmisille EU:n alueella. Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/ALDE) mielestä parlamentin päätös on erittäin tervetullut.

Lue seuraava artikkeli