Johan Bardy Kotkasta jatkaa RKP:n Yhteispiirin puheenjohtajana

RKP:n Yhteispiiri kokoontui piirikokoukseen Helsingissä 26.4.2022
Johan Bardy jatkaa RKP Yhteispiirin puheenjohtajana. Bardy on johtanut piiriä syyskuusta 2021 lähtien. Varapuheenjohtajaksi valittiin uudelleen Pia Tyyskä.

– Olen onnellinen ja nöyrän kiitollinen luottamuksesta saada jatkaa RKP:n Yhteispiirin johdossa. Meillä on eduskuntavaalit tuloillaan ja tavoitteenamme on jälleen tarjota äänestäjillemme mahdollisuus äänestää RKP:ta, asuipa missä päin Suomea tahansa, Johan Bardy sanoo.

– RKP:n Yhteispiiri edustaa suurta osaa Suomesta ja näemme piirissä vahvaa kasvua, kun yhä enemmän jäseniä liittyy puolueeseen. Myös enemmän suomenkielisiä liittyy puolueeseen, mikä on erittäin ilahduttavaa. RKP:n politiikalle on siis olemassa selkeä kysyntä alueillamme, varapuheenjohtaja Pia Tyyskä sanoo.

 

Piirikokous asetti seuraavat eduskuntavaaliehdokkaat:

Ida Susi, Satakunta

Pekka Sinervo, Pohjois-Pohjanmaa

Suraindran Kamalakanan, Savo-Karjala

 

RKP:n Yhteispiirin toiminta-alue on tällä hetkellä Kymenlaakso, Savo-Karjala, Häme, Pirkanmaa, Satakunta, Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi. 

Bergqvist: Oppivelvollisuuslaki oikaistaan jotta saariston oppilaat voivat saada majoituskorvausta!

Tiistaina eduskunta aloitti laajennetun oppivelvollisuuslain joidenkin tarkennuksien käsittelyn. Yksi näistä tarkennuksista koskee oppivelvollisten majoitus- ja matkakorvauksia, josta kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on huomauttanut, etteivät ota huomioon saariston ja harvaan asuttujen alueiden olosuhteita.

Lue edellinen artikkeli

Niklas Guseff toivottaa hyvinvointialueen uuden johtajan tervetulleeksi – kritisoi kuitenkin valtuuston asennetta ruotsin kieltä kohtaan

Pidetyssä puheessaan Varsinais-Suomen aluevaltuuston kokouksessa 27. huhtikuuta, hallituksen jäsen Niklas Guseff (r.) toivottaa Tarmo Martikaisen tervetulleeksi, sekä kritisoi valtuuston asennetta ruotsin kieltä kohtaan.

Lue seuraava artikkeli