Juho Kukkasmäki Ruotsalaisen kansanpuolueen eduskuntavaaliehdokas Satakunnassa

Juho Kukkasmäki asettuu ehdolle kevään eduskuntavaaleissa RKP:n listalle. Kukkasmäki on kotoisin Jämijärveltä ja omaa laajan kokemuksen koko Satakunnan alueelta. Kukkasmäki toimii tällä hetkellä työnjohtajana liikennealan yrityksessä, minkä vuoksi hänellä on mm. laaja asiantuntemus liikenneasioista.

– Haluan tehdä työtä elinvoimaisen Satakunnan puolesta. Elinvoimaisuuden edellytys on mm. hyvät liikenneyhteydet minkä vuoksi valtatie 8 parannus sekä sen nelikaistaistaminen tulee mielestäni olla uuden hallituksen yhtenä kärkihankkeena. Satakunnan alueen yritykset luovat asukkaillemme työpaikkoja, meidän tehtävä on taas mahdollistaa heille sujuvia sekä turvallisia liikenneyhteyksiä koko Satakunnan alueella, sanoo Kukkasmäki.

– Maakunnan elinvoimaisuuteen vaikuttaa myös palvelut. Kaikki ne palvelut, jotka ovat ihmistä lähellä ovat mielestäni erittäin tärkeitä. Lapsissa ja nuorissa on meidän tulevaisuus. Päättäjien on nyt luotava mahdollisimman laadukkaita palveluita kuten päivähoitoa, koulutusta sekä ennaltaehkäiseviä palveluilta, joista yhtenä tärkeimpänä on esim. lastensuojelun palvelut, sanoo Kukkasmäki.

– RKP on puolueena paljon enemmän kuin vain kielipuolue. RKP on ainut liberaali puolue, jossa yhtenä tärkeimpänä arvona on, että kaikilla ihmisillä on oikeus päättää omasta elämästään ja poluistaan, joita he haluavat kulkea. Kestävällä talouspolitiikalla voimme luoda laadukkaita palvelumahdollisuuksia ihan kaikille, toteaa Kukkasmäki.

Suomen ruotsalainen kansanpuolue on solminut teknisen vaaliliiton Satakunnan Kokoomuksen kanssa ja asettaa yhden ehdokkaan.

Janina Fry asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa

Janina Fry asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa Rkp:n listalla Uudellamaalla. Fry on kahden lapsen äiti, yrittäjä ja paremman arjen puolestapuhuja Espoosta.

Lue edellinen artikkeli

Michael Oksanen asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa

Pohjola-Nordenin pääsihteeri, Michael Oksanen asettuu RKP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Varsinais-Suomen vaalipiirissä.

Lue seuraava artikkeli