Janina Fry asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa

Janina Fry asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa Rkp:n listalla Uudellamaalla. Fry on kahden lapsen äiti, yrittäjä ja paremman arjen puolestapuhuja Espoosta.

– Viime vuosien omakohtaiset kokemukset äitinä, lähiomaisena ja potilaana ovat herättäneet mielenkiinnon ja halun vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Kaikilla, vauvasta vaariin on oikeus korkeatasoiseen terveydenhuoltoon kotipaikasta ja tuloista riippumatta.

– Nuorten mielenterveysongelmat ja syrjäytyminen tulee ennaltaehkäistä.  Lapset ovat tulevaisuutemme ja meillä on vastuu luoda heille onnistumisen edellytykset.

Kampanjassaan Fry haluaa painottaa, että hyvä arki on meidän kaikkien oikeus!

– Äitinä olen huolissani siitä, että perheillä ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa arjessa. Työelämä on vaativaa ja iltaisin harrastukset vievät kaikkia eri suuntiin ja juuri tämä tärkeä yhteinen hetki on vaikea toteuttaa. Yhteinen ruokailu on todettu monessa tutkimuksessa monella tasolla psykologisesti ja fysiologisesti tärkeäksi. Arki on tässä ja nyt. Oikeilla valinnoilla arjessa rakennamme parempaa tulevaisuutta.

Henriksson hallituspuolueiden päätöksestä: Valiokunnan enemmistö ottaa nyt äärettömän suuren riskin

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kyseenalaistaa voimakkaasti eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan hallituspuolueiden edustajien päätöksen lopettaa asiantuntijakuulemiset hallituksen sote-uudistusta koskevasta vastineesta.

Lue edellinen artikkeli

Juho Kukkasmäki Ruotsalaisen kansanpuolueen eduskuntavaaliehdokas Satakunnassa

Juho Kukkasmäki asettuu ehdolle kevään eduskuntavaaleissa RKP:n listalle. Kukkasmäki on kotoisin Jämijärveltä ja omaa laajan kokemuksen koko Satakunnan alueelta. Kukkasmäki toimii tällä hetkellä työnjohtajana liikennealan yrityksessä, minkä vuoksi hänellä on mm. laaja asiantuntemus liikenneasioista.

Lue seuraava artikkeli