Kansanedustaja Henrik Wickström järjestää keskustelutapahtuman Inkoossa 4.7 – mukana RKP:n uusi puheenjohtaja Adlercreutz

Inkoolainen kansanedustaja Henrik Wickström (r.) järkestää keskustelutapahtuman Inkoossa 4.7. Keskusteluita käydään junaliikenteestä, sote-palveluista ja Inkoon tulevaisuudesta. Myös RKP:n tuore puheenjohtaja, ministeri Anders Adlercreutz osallistuu tapahtumaan.

-Avoin keskustelukulttuuri on demokratian perusta. Inkoo on idyllinen kesäkunta ja haluan siksi järjestää kesäisen keskustelutapahtuman Inkoossa. Tavoitteenani on tehdä keskustelutilaisuudesta jokavuotinen tapahtuma, sanoo Wickström.

Ensimmäinen Kesäkeskustelu-tapahtuma järjestetään Inkoossa 4. heinäkuuta klo 15-19.45. Tapahtumapaikkana on Inkoon kunnantalon sisäpiha. Mikäli sää on huono, järjestetään tapahtuma kirjaston lukusalissa. Tapahtuma on kaksikielinen ja keskustelut käydään sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi. Tapahtumaan ei ole mitään sisäänpääsymaksua tai ennakkoilmoittautumista. Wickström tulee toimimaan tapahtuman juontajana. 

Päivän ohjelma:

15.00 Avaussanat, Henrik Wickström, kansanedustaja, RKP

15.10-15.50 Länsi-Uudenmaan junaliikenne – Juho Hannukainen (johtaja, VR), Aija Aunio (kaavoituspäällikkö, Inkoo), Juha Heikkinen (logistikko, Inkoon kunta)

16-16.30 Porkkala – ajatuksia Porkkalan parenteesista sekä Porkkalan ajasta kertovasta dokumenttielokuvasta, joka julkaistaan YLE:llä syksyllä 2024 – Kerstin Karlberg (dokumenttielokuvan tuottaja) 

17-17.40 Miten kävi sote-palveluiden Länsi-Uudellamaalla ja Inkoossa? – Fanny Määttä (Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston puheenjohtaja), Margita Björklöf (hoitaja, nykyään töissä yksityisellä sektorilla, aiemmin LUVN:issa), Petra Nummelin (toiminnanjohtaja, Psykosociala Förbundet)

18-18.40 Inkoon tulevaisuus, miltä kunta näyttää 2040? – Simon Sid (musiikkituottaja Inkoosta), Robert Nyman (kunnanjohtaja, Inkoo), Patricia Grönholm (kunnanvaltuutettu, Inkoo), Simon Sid (musiikintuottaja Inkoosta)

19-19.45 Mikä on RKP:n suunta – keskustelu RKP:n uuden puheenjohtajan, ministeri Anders Adlercreutzin kanssa

Anna-Maja Henriksson valittu Renew Europe -ryhmän varapuheenjohtajaksi

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen tuleva Euroopan parlamentin jäsen Anna-Maja Henriksson valittiin tänään Euroopan parlamentin liberaaliryhmän yhdeksi varapuheenjohtajaksi Renew Europe -ryhmän perustamiskokouksessa. Suomesta Renew Europe -ryhmään kuuluvat Suomen ruotsalainen kansanpuolue sekä Suomen Keskusta.

Lue edellinen artikkeli

Borgarsdóttir Sandelin: Taistelemme ihmisoikeuksien puolesta!

Pride-kuukausi ja Pride-kulkue Helsingissä ovat aika ilolle ja rakkaudelle, mutta myös aika taistella ihmisoikeuksien puolesta ja nostamaan kysymyksiä, jossa ihmisoikeuksia poljetaan. Helsinki Priden viesti vuodelle 2024 on rauha ja toivo.

Lue seuraava artikkeli