Karita Nynäs jatkaa RKP Luodon ruorissa

Ruotsalainen kansanpuolue Luodossa on vuosikokouksessaan maanantainan 22.6. uudelleenvalinnut Karita Nynäsin puheenjohtajakseen.

– Tehdä työtä Luotolaisten eteen on yksi parhaimmista tehtävistä mitä on.  Luodon RKP:lle tämä on aina ollut yksi tärkeimmistä tavoitteista, Nynäs sanoo.

Vuoden 2021 kuntavaalien valmistelut on täydessä vauhdissa. Tavoite on tehdä aktiivinen kampanja jossa kuunnellaan asukkaiden ajatuksia.

– Kuten aikaisempina vuosina teemme kaikkemme hyvän vaalituloksen eteen ja haluamme jatkaa sitä hyvää työtä mitä RKP on Luodossa  tehnyt. Aikoina, jolloin yhteiskunnalla on edessään erilaisia haasteita Covid-19-kriisin ja terveydenhuollon uudistuksen muodossa, tarvitsemme sitoutuneita ihmisiä, jotka haluavat työskennellä paremman tulevaisuuden hyväksi, Nynäs sanoo.

Jan Ray valittiin varapuheenjohtajaksi ja Anna Björkskog valittiin sihteeriksi ja talousvastaavaksi. Muita hallituksen jäseniä ovat Annette Sandström, Carl-Wilhelm Stenman, Hajrudin Kozic, Johanna Björkskog, Kurt Nygård ja Leif Svenfelt.

Rehn-Kivi: Tärkeä edistysaskel inhimillisemmälle vanhustenhuollolle

Eduskunnan sosiaali – ja terveysvaliokunta sai eilen valmiiksi mietintönsä laista 0,7 henkilöstömitoituksesta iäkkäiden henkilöiden tehostetussa palveluasumisessa ja pitkäaikaisessa laitoshoidossa. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) iloitsee ehdotuksesta.

Lue edellinen artikkeli

Torvalds: Elvytysbudjetti on EU:lle tienhaara

Euroopan komissio esitteli keskiviikkona unionin talousarvioesityksen vuodelle 2021.

Lue seuraava artikkeli