Kokoomus ja RKP vaaliliittoon Pohjois-Pohjanmaalla

Vaaliliiton ansioista saamme varmasti erinomaisen edustuksen uudessa maakuntaorganisaatiossa.

Kokoomus ja RKP ovat sopineet vaaliliitosta tulevissa maakuntavaaleissa Pohjois-Pohjanmaalla. Puolueiden tavoitteena on asettaa täysi 118 ehdokkaan lista, joka edustaa monipuolisesti koko laajan maakunnan väestöä. Kokoomuspiirin puheenjohtaja Tomi Kaismo pitää vaaliliittoa erinomaisena ratkaisuna.

”Kokonaan uudet vaalit ovat mielenkiintoinen haaste ja mahdollisuus, joihin Kokoomuksen ja RKP:n ehdokkaat muodostavat yhdessä kilpailukykyisen joukkueen.” RKP:n toiminnasta Pohjois-Pohjanmaalla vastaava toiminnanjohtaja Åsa Gustafsson on myös hyvillään solmitusta vaaliliitosta.

”Vaaliliiton ansioista saamme varmasti erinomaisen edustuksen uudessa maakuntaorganisaatiossa”. Maakuntavaalien ajankohta vahvistuu eduskuntakäsittelyssä kesän 2018 aikana. Tällä hetkellä valmistelun aikatauluna on vaalien pitäminen 28.10.2018, jolloin tulevat maakuntavaltuustot aloittaisivat työnsä vuoden 2019 alussa. Pohjois-Pohjanmaalla vaaleissa valitaan 79 maakuntavaltuuettua, jotka edustavat koko maakuntaa. Täyden ehdokaslistan koko on 118 ehdokasta.

 

 

Hallitus ei saavuta maakunta- ja sote-uudistuksiin asetettuja tavoitteita

On käsittämätöntä, että näin isoa rakennemuutosta halutaan toteuttaa ilman minkäänlaista vaikutusten arviointia, kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi sanoo.

Lue edellinen artikkeli

Nylander: Aikooko hallitus tiukentaa rikoslakia raiskauksien kohdalla?

Moni meistä on yllättänyt lainsäädännön puutteista. Asia on korjattava mahdollisimman pian.

Lue seuraava artikkeli