Laura Ollila nimitetty ministeri Blomqvistin erityisavustajaksi

Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist on kutsunut valtiotieteiden maisteri Laura Ollilan erityisavustajaksi. Ollila on kotoisin Porvoosta ja on viimeksi työskennellyt projektipäällikkönä Talous ja nuoret TATissa, jossa hän on vastannut ruotsinkielisten palveluiden kehittämisestä ja ruotsinkielisestä viestinnästä. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluetoimistolla poliittisena asiantuntijana sekä Mikaela Nylanderin ja Veronica Rehn-Kiven eduskunta-avustajana.

– Iloitsen mahdollisuudesta saada toimia ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajana ja odotan innolla, että pääsen taas työskentelemään ajankohtaisten poliittisten asioiden parissa, Ollila sanoo.

Ollila täydentää ministeri Blomqvistin esikuntaa, johon kuuluvat erityisavustajat Anders Portin ja Carolina Nordling.

Ollila on aloittanut ministeri Blomqvistin palveluksessa maanantaina 26 syyskuuta. Ollila seuraa tehtävässään Anna Abrahamssonia, joka on lopettanut tehtävässä siirtyäkseen uudelle työnantajalle.

Henriksson juhlapuheessa: Kaatuneiden, veteraanien ja vanhempien sukupolvien perintö velvoittaa

Oikeusministeri, RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson piti tänään juhlapuheen Kaatuneiden Omaisten Liitto ry:n valtakunnallisissa Hengellisillä ja Kulttuuripäivillä Kokkolan Kaupungintalolla. Henriksson korosti puheessaan, että kaatuneiden, veteraanien ja vanhempien sukupolvien perintö velvoittaa.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist: Perussuomalaiset ovat unohtaneet, että suomenruotsalaisetkin ovat suomalaisia

Perussuomalaiset ovat julkaisseet ”suomalaisuusohjelman”, jonka mukaan he haluavat korostaa Suomen historiaa ja kulttuuria. Tässä on kuitenkin tehty vakava virhe eliminoidessaan ruotsinkielisen väestön merkitystä maan historiassa, kansanedustaja ja Folktingetin puheenjohtaja Sandra Bergqvist (RKP) sanoo.

Lue seuraava artikkeli