Linn Arola europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uusi harjoittelija

Linn Arola on aloittanut europarlamentaarikko Nils Torvaldsin harjoittelijana syyskuussa. Työjakso Euroopan parlamentissa kestää helmikuun alkuun asti. Arola on valmistunut kansantaloustietäjä Åbo Akademista. Aikaisemmin Arola on tehnyt työtä metsäteollisuuden alalla.

– Harjoittelujakson aikana haluan oppia Euroopan parlamentin monista toiminnoista sekä seurata poliittista työtä. Ympäristökysymykset ja yritysvastuu ovat minulle tärkeitä aiheita, siksi perehtyminen ympäristö- ja teollisuusvaliokuntien toimintaan on minulle erityisen kiinnostavaa. 

Harjoittelun aikana Arola tulee tekemään työtä viestinnän tehtävissä sekä seuraamaan poliittista työtä ympäristö- ja teollisuusvaliokunnissa.

Ryhmäpuheenjohtaja Andersson: Suomen on oltava maa, jossa jokainen voi elää turvassa ja hyväksyttynä

Eduskunnan täysistunnossa keskusteltiin valtioneuvoston tiedonannosta yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä suomalaisessa yhteiskunnassa. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuoron piti ryhmän puheenjohtaja Otto Andersson.

Lue edellinen artikkeli

Ministeri Bergqvist: Kaikkien on saatava olla oma itsensä ja tuntea olonsa turvallisesti – myös urheilussa ja nuorisotyössä

Valtioneuvoston tiedonannon yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä suomalaisessa yhteiskunnassa käsittely on tänään alkanut eduskunnassa. Suomen Ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja, liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri Sandra Bergqvist pitää tiedonantoa erittäin selkeänä viestinä siitä, että rasismille ei ole minkäänlaista sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Bergqvistille on ollut tärkeää, että urheilua ja nuorisotyötä käsitellään tiedonannossa

Lue seuraava artikkeli