Mäkinen, Palm ja Seppä nimitetty erityisavustajiksi

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on kutsunut erityisavustajakseen oikeusministeriöön Camilla Mäkinen, Lisa Palm ja Hanna Seppä.

Taloustieteen maisteri Camilla Mäkinen tulee toimimaan oikeusministeri Henrikssonin talouspoliittisena erityisavustajana. Kauniaisista kotoisin oleva Mäkinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa RKP:n lehdistösihteerinä, SHS:n pääsihteerinä, harjoittelijana US Congress:issa Washington DC:ssä sekä Jörn Donnerin eduskunta-avustajana.

Valtiotieteen maisteri Lisa Palm tulee toimimaan oikeusministeri Henrikssonin erityisavustajana. Uudestakaarlepyystä kotoisin oleva Palm on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Henrikssonin eduskunta-avustajana, verosihteerinä Verohallinnnossa ja harjoittelijana Democratic Alliancessa Etelä-Afrikassa.

Varatuomari Hanna Seppä siirtyy oikeusministeri Henrikssonin erityisavustajaksi Ruotsalaisen eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteerin tehtävästä. Porista kotoisin oleva Seppä on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Kuntaliitossa, Helsingin käräjäoikeudessa ja kansainvälisissä tehtävissä.

Mäkinen, Palm och Seppä täydentävät ministeri Henrikssonin erityisavustajakuntaa Otto Anderssonin aloitettua jo aiemmin RKP:n ministeriryhmän ja oikeusministerin erityisavustajana.

Ministeri Blomqvist: Pride ihmisoikeuksien puolesta


Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist osallistuu tänään 29.6 järjestetyssä Pride-paraatissa Helsingissä. Helsinki Pride on Suomen suurin HBTIQ-kysymyksien kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma.

Lue edellinen artikkeli

Kaikkea turskankalastusta ei tarvitse kieltää


EU-komissio keskustelee tällä hetkellä Itämeren turskan tilanteesta ja vaihtoehdoista tämän parantamiseen. Yksi vaihtoehdoista jota komissio sumpli ministerineuvoston kanssa kesäkuussa on niin sanotun hätäkiellon nimissä tehtävä täysikielto turskankalastukselle Itämeressä.

Lue seuraava artikkeli