Norrback iloinen 4H:n ja ammattikalastajien joululahjarahoista

Eduskunnan talousvaliokunta on hyväksynyt mietintönsä valtion ensi vuoden talousarvioksi. Samalla valiokunta on päättänyt eduskunnan joululahjarahojen, noin 50 miljoonan euron lisäbudjetin, jakamisesta.

Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) suhtautuu myönteisesti lopputulokseen. Muun muassa 4H ja Suomen Ammattikalastajat ry ovat saaneet lisärahoitusta toimintaansa. Maaseudun ja saariston puolestapuhujana Norrback iloitsee sitä, että RKP on edistänyt 4H:n ja ammattikalastajien asiaa joululahjarahaneuvotteluissa.

4H:lle myönnettiin lisärahoitusta 350 000 euroa.

– Panostukset  4H toimiontaan on sijoitus nuoriin ja tulevaisuuteen. 4H:n nuorisotoiminta antaa nuorille mahdollisudens tutustua yrittäjyyteen ja oppia ottamaan vastuuta. 4H on myös loistava paikka nuorille uusien ystävyyssuhteiden solmimiseen. Olen iloinen, että olemme voineet kohdentaa tämän lisärahoituksen 4H:n toimintaan, sanoo Norrback.

Suomen Ammattikalastajat ry sai lisärahoitusta 100 000 euroa.

– Korostan yleensä huoltovarmuuden ja kotimaisen elintarviketuotannon tärkeyttä politiikassani. Kalataloudella on tässä erittäin keskeinen rooli. Lisää investointeja kotimaiseen kalastusteollisuuteen ja ammattikalastajiin ovat keskeisiä, jos haluamme kestävän huoltovarmuuden ja kotimaisen kalatuotannon myös tulevaisuudessa, Norrback huomauttaa.

Norrback: Kaikki tiet johtavat Pohjanmaalle


Eduskunnan talousvaliokunta on hyväksynyt mietintönsä valtion ensi vuoden talousarviosta. Samalla valiokunta on päättänyt eduskunnan joululahjarahojen, noin 50 miljoonan euron lisäbudjetin, jakamisesta. Tällä lisäbudjetilla talousvaliokunta on myöntänyt avustuksia Pohjanmaan tienhoitoon noin 950 000 euron edestä. Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) iloitsee myönnettyjä varoja, jotka mahdollistavat teiden kunnostamisen Pohjanmaalla.

Lue edellinen artikkeli

Biaudet: Sukupuolten tasa-arvo, ihmisoikeuspuolustajat ja Helsingin seudun julkinen liikenne saavat ”joululahjarahoja”


Valtiovarainvaliokunta on lisännyt budjettiin määrärahoja naisjärjestöille, ihmisoikeustyölle sekä naisiin kohdistuvan väkivallan ja ihmiskaupan vastaiselle työlle.

Lue seuraava artikkeli