Rasisminvastainen työ on hyvinvoivan yhteiskunnan perusta

Punaisen Ristin rasisminvastainen viikko on käynnissä. Ruotsalainen kansanpuolue osallistuu aktiivisesti kaikilla tasoilla rasisminvastaiseen työhön, ja työskentelee oikeudenmukaisen, avoimen ja demokraattisen yhteiskunnan puolesta.

– Yhteiskunnallisessa kehityksessä parhaat ideat syntyvät juuri erilaisuuksien kohdatessa. Yksikulttuuriset yhteiskunnat menestyvät harvoin. Teemme työtä sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa kaikki kantavat vastuuta, mutta jossa kaikilla on myös mahdollisuus olla onnellisia ja toteuttaa unelmiaan, sanoo Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Stefan Wallin.

Kansainvälisestä ja kansallisesta kehityksestä johtuen kampanjaviikko on Wallinin mukaan tänä vuonna erityisen tärkeä ja ajankohtainen.

– Populismin, vihapuheen ja muukalaisvihan levittäminen horjuttaa yhteiskuntarauhaa sekä haittaa valtioiden taloudellista, sosiaalista ja kulttuurista kehitystä. Rasisminvastainen työ on keskeisessä asemassa vakaan ja hyvinvoivan yhteiskunnan menestyksessä. Jokaisen kunniallisen puolueen tulee sanoutua irti rasismista.

Vi vill visa tolerans och tro på demokrati i kommunerna

Svenska folkpartiet i Nyland anser att det finländska samhället måste leva upp till bilden av ett humant, tolerant och demokratiskt samhälle också i praktiken.

Lue edellinen artikkeli

Teitä hoidetaan huonosti

Kansanedustajat Anna-Maja Henriksson ja Mats Nylund ovat 22.3.2017 jättäneet kirjallisen kysymyksen eduskunnalle teiden huonontuneesta tilasta.

Lue seuraava artikkeli