Rehn-Kivi eduskuntavaaliehdokkaaksi

Arkkitehti, Espoon rakennusvalvontapäällikkönä työskentelevä Veronica Rehn-Kivi asettuu RKP:n ehdokkaaksi kevään 2015 eduskuntavaaleissa Uudellamaalla

Rehn-Kivi on toiminut pitkään Kauniaisten kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenenä. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa hän ylsi 3329 äänellä ensimmäisen varaedustajan paikalle.

Rehn-Kivi ajaa aktiivisesti kestävän kehityksen ympäristöratkaisuja ja tasa-arvokysymyksiä.

— Biotalous on jo tätä päivää. Ydinvoiman sijasta uusiutuvan energian tuotantoa ja käyttöä on Suomessa edelleen lisättävä. Tässä voimme näyttää esimerkkiä muulle Euroopalle. Myös tasa-arvokysymysten edistämiseen tarvitaan uudessa eduskunnassa tuoreita voimia.

Veronica Rehn-Kivi on osallistunut ahkerasti metropolihallinnosta käytyyn keskusteluun ja vastustanut kuntien pakkoliitoksia sekä lähidemokratian vähenemiseen johtavaa kehitystä.

— Tuleva Sote-ratkaisu on pahimmassa tapauksessa kunnallisen demokratian irvikuva. Kunnat menettävät yli puolet budjettiensa päätösvallasta ja samalla mahdollisuus vaikuttaa kuntalaisille tarjottujen palvelujen laatuun lähes häviää. Lähidemokratia ja lähipalvelut on ehdottomasti turvattava tulevassa lainsäädännössä.

Trygga köpkraften och sporra företagen

Vi kan inte fortsätta balansera ekonomin genom att höja totalskattegraden – det verkar hämmande på tillväxten och sysselsättningen.

Lue edellinen artikkeli

Skatteflykten är omoralisk

Torvalds kräver att Juncker kommer till Europaparlamentet för att förklara Luxemburgs fördelaktiga skatteavtal med vissa storföretag

Lue seuraava artikkeli