Rehn-Kivi kansanedustajaksi

Kaunaisista kotoisin olevasta Veronica Rehn-Kivestä tulee Ruotsalaisen eduskuntaryhmän kansanedustaja 1 . elokuuta alkaen. Rehn-Kivi seuraa tehtävässä eduskunnasta eroa pyytänyttä Carl Haglundia.

– Olen innostunut ja motivoitunut aloittamaan työskentelyn eduskunnassa, sanoo Rehn-Kivi.

– On uskomattoman hieno mahdollisuus saada yhdessä muun eduskuntaryhmän kanssa työskennellä yhteiskunnallisten asioiden kanssa kansallisella tasolla.

Arkkitehti ja Espoon kaupungin rakennusvalvontapäällikkönä työskentelevä Rehn-Kivi on ollut aktiivinen Kauniaisten kunnallispolitiikassa vuodesta 1996 ja toimii nykyään kaupunginhallituksen puheenjohtajana.

– Kunnallispoliittinen ja ammatillinen kokemukseni suunnittelusta ja rakentamisesta tuo ympäristöasiat lähelle sydäntäni. Yhdenvertaisuus, suvaitsevaisuus ja hyvinvointi työelämässä ovat myös kysymyksiä, joita olen esimiehenä painottanut. Toivon, että saan jatkaa näiden asioiden edistämistä eduskunnassa. Yksittäisen ihmisen tarpeista ja arkeemme vaikuttavista asioista huolehtiminen on myös minulle tärkeää; tulen jatkossakin olemaan yhteydessä kansalaisiin niin kunnallisella kuin ruohonjuuritasolla, jotta osaan tehdä järkeviä päätöksiä työssäni.

Sfp i Helsingfors: Gruppanförande om ledningssystemet

22.6.2016 stadsstyrelsemedlem Marcus Rantala. Anförandet är i sin helhet på båda språken.

Lue edellinen artikkeli

Hallitus on sokea työhyvinvoinnin mahdollisuuksille

Professori Guy Ahonen esitteli tänään Ajatushautomo Agendan pyynnöstä raportin, jonka mukaan Suomen talous menettää vuosittain yli 25 miljardia euroa työkyvyttömyyseläkkeiden, sairauspoissaolojen, sairaana työskentelyn ja työtapaturmien takia.

Lue seuraava artikkeli