RKP ja Kokoomus vaaliliittoon Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella

Uudenmaan Kokoomus ja RKP Uusimaa ovat solmineet vaaliliiton Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella aluevaaleissa 23.1.2022. Kyseessä on niin sanottu tekninen vaaliliitto, jossa RKP asettaa ehdolle 10 ehdokasta. Täysi lista on 86 ehdokasta.

– Yhteistyömme Kokoomuksen kanssa Vantaalla ja Keravalla on toiminut kunnallisella tasolla hyvin jo pidemmän aikaa. Yhteistyön jatkaminen aluetasolla on siksi luonnollista. Vaaliliitto vahvistaa asemaamme alueella tulevissa aluevaaleissa, toteaa RKP:n Uudenmaan piirin puheenjohtaja Hanna Lönnfors.

RKP:n tähän mennessä nimettyjä ehdokkaita Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella:

Carola Bäckström, oikeustieteen kandidaatti, ylitarkastaja, Vantaa

Jan-Erik Jeje Eklöf, toiminnanjohtaja, Vantaa

Patrik Karlsson, kasvatustieteen maisteri, vararehtori, Vantaa

Jouko Nieminen, VTM, kauppapolitiikan asiantuntija (eläkkeellä), Kerava

 

 

Bergqvist tyytyväinen väylämaksun puolittamiseen mutta peräänkuuluttaa pitkäjänteisyyttä

Merenkulun tukemiseksi koronapandemiassa hallitus ehdottaa väylämaksun puolittamisen jatkamista. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP), joka on myös eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen, pitää toimenpidettä perusteltuna, mutta haluaa samalla että väylämaksua päivitetään.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Saamelaisten totuus- ja sovintokomission tärkeä työ voi alkaa

Hallitus on tänään asettanut Saamelaisten totuus- ja sovintokomission. Riippumattoman ja itsenäisen komission tehtävänä on tunnistaa ja arvioida saamelaisten syrjintää ja oikeudenloukkauksia, esimerkiksi valtion sulauttamispolitiikkaa.

Lue seuraava artikkeli