RKP on jakanut paikkansa Länsi- Uudenmaan hyvinvointialueella

RKP:n Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuustoryhmä päätti kokouksessaan sunnuntaina 13. helmikuuta hyvinvointialueen hallituksen ja lautakuntien varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä. Valtuustoryhmä sopi kokonaisuudesta, jossa huomioidaan sukupuolten välinen tasapaino, henkilökohtaiset äänet ja alueellinen edustus.

– Olen tyytyväinen kokonaisuuteen ja saamiimme paikkoihin. Kolmella paikalla hallituksessa ja kansalliskielilautakunnan puheenjohtajuudella sekä useiden eri lautakuntapaikalla voimme taata, että voimme olla mukana vaikuttamassa alueen kehitykseen. Meille on tärkeää, että saat oikeaa hoitoa ajoissa omalla äidinkielelläsi asuinpaikasta riippumatta, toteaa Henrik Wickström joka ottaa hyvinvointialueen hallituksen toisen varapuheenjohtajapaikan

 

Varsinaisiksi jäseniksi hallituksessa ehdotetaan Veronica Rehn-Kivi (Kauniainen) ja Johan Lassus (Espoo). Varajäseniksi hallituksessa Torbjörn Ekholm (Hankoo), Karin Cederlöf (Espoo) ja Ralf Backman (Raasepori).

RKP:llä on puheenjohtajuus sekä kolme varsinaista jäsentä kansalliskielilautakunnassa. Puheenjohtajuus tulee jakaantumaan seuraavasti; Nina af Hällström (Espoo) aloittaa kauden puheenjohtajana ja Anita Westerholm (Raasepori) ottaa puheenjohtajuuden syksyllä 2023. Peter Braskén (Raasepori) ja Ralf Backman (Raasepori) ovat lautakunnan varsinaisia ​​jäseniä.

Tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi tulee Eva-Lena Gästrin (Espoo) ja varsinaiseksi jäseneksi Ulf Kjerin (Kirkkonummi).

Yksilöjaostossa RKP:tä edustaa Marika Törnqvist-Björklund (Raasepori) ja palvelu- ja resurssilautakunnassa varsinaisina jäseninä Anna Aintila (Kirkkonummi) ja Torbjörn Ekholm (Hankoo). Heidi Himmanen (Lohja) ja Karl von Smitten (Raasepori) tulevaisuuslautakunnan varsinaisia ​​jäseniä ja Merja Laaksonen (Siuntio) valmius- ja turvallisuuslautakunnan jäsen.

 

Adlercreutz hallituksen työllisyystoimista: vakuuttava kokonaisuus kannustavilla toimilla

Hallitus on tänään 11.2.2022. päässyt sopuun työllisyystoimista, joiden on tarkoitus vahvistaa julkista taloutta 110 miljoonalla eurolla. Kokonaisuus sisältää useita työllisyyttä parantavia toimenpiteitä.

Lue edellinen artikkeli

Varsinais-Suomen RKP on päättänyt luottamushenkilöpaikkojen esityksestä hyvinvointialueen eri toimielimiin

Ruotsalaisen kansanpuolueen Varsinais-Suomen uudet aluevaltuutetut kokoontuivat tänään ryhmäkokoukseen ja päättivät luottamushenkilöpaikkojen esityksestä eri toimielimiin.

Lue seuraava artikkeli