RKP Varsinais-Suomi nimesi ehdokkaita vuoden 2022 aluevaaleihin

RKP Varsinais-Suomen piirihallitus nimesi 15 ehdokasta aluevaaleihin. Aluevaalit suoritetaan 23. tammikuuta 2022. Varsinais-Suomessa RKP ja Kokoomus ovat solmineet vaaliliiton tammikuussa käytävissä vaaleissa.

– Olen iloinen ehdokasasettelusta. Listamme on kattava ja sisältää niin kokeneita kuin nuoria päättäjiä. Nyt otamme suunnan kohti tammikuun aluevaaleja, tavoitteena yltää tulokseen, joka tuo meille tärkeän paikan hyvinvointialueen hallituksessa. Vaalimenestyksemme takaa ruotsinkielisen, mutta myös ihmisläheisen äänen hyvinvointialueella, sanoo piirinjohtaja Regina Koskinen.

RKP:n ehdokkaat Varsinais-Suomessa ovat:

Niklas Guseff, Turku

Veera Granroth, Turku

Ville Käldström, Turku

Kjell Wennström, Turku

Catherine Sid, Turku

Merja Fredriksson, Parainen

Regina Koskinen, Parainen

Mi Adolfsson, Parainen

Carita Backas, Kemiönsaari

Åsa Gustafsson, Kaarina

Fredrik Koivusalo, Salo

Robert Paul, Raisio

Marjo Sipilä, Naantali

Henrik Solin, Lieto

Ville Varjo, Laitila

Blomqvist: Isänpäivä ja tasa-arvoinen vanhemmuus tärkeitä ympäri vuoden

Sunnuntaina vietämme isänpäivää ja juhlistamme isyyttä, vanhemmuutta ja yhdessäoloa. Päivän myötä Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist muistuttaa isien oikeudesta tasa-arvoiseen vanhemmuuteen

Lue edellinen artikkeli

Eva Biaudet: Suomen tehtävä ja etu on tukea kansainvälisen monenkeskisen järjestelmän ja YK:n asemaa

Eduskunnassa on tänään käyty palautekeskustelu Agenda 2030 – selonteosta. Kansanedustaja Eva Biaudet (RKP) korosti Ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuorossa kansainvälisen monenkeskisen järjestelmän ja kehitysyhteistyövarojen korottamisen tärkeyttä.

Lue seuraava artikkeli