RKP yritti mutta valiokunnan enemmistö petti

RKP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Anna Maja Henriksson on pettynyt. Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan enemmistö ei antanut vihreää valoa Vaasan keskussairaalan täyspäivystykselle.

Tänään meillä olisi ollut realistinen mahdollisuus saada pelastettua Vaasan keskussairaalan laaja päivystys vielä tämän eduskuntakauden aikana mutta poliittista tahtoa ei tälläkään kertaa löytynyt sosiaali- ja terveysvaliokunnassa. Valitettavasti RKP ei saanut valiokunnan enemmistöä taakseen, jotta kansalaisaloite olisi hyväksytty.

– Olen erittäin pettynyt, että hallitus taas kerran veti käsijarrusta. Sosiaali- ja terveysvaliokunnalla oli tänään ainutlaatuinen kolmas tilaisuus pelastaa Vaasan keskussairaalan laaja ympärivuorokautinen päivystys, mutta valiokunnan enemmistö petti. Nyt valiokunnan enemmistö paljasti todellisen minänsä, Henriksson sanoo.

– RKP tulee päivittäin työskentelemään sen puolesta, että Vaasan keskussairaalan asiaa viedään eteenpäin kunnes se on ratkaistu. Kyse on maamme kansalaisten yhdenvertaisista oikeuksista, kansanedustaja ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

Martin Norrgård RKP:n ehdokkaaksi EU-vaaleissa

Martin Norrgård asettuu ehdolle EU-vaaleissa. Norrgård toimii RKP:n Pohjanmaan piirin puheenjohtajana. Hän myös RKP:n ryhmänjohtaja Vaasan kaupunginvaltuustossa.

Lue edellinen artikkeli

Filip Björklöf RKP:n ehdokkaana EU-vaaleissa

Raaseporilainen Filip Björklöf asettuu ehdolle RKP:n ehdokkaana EU-vaaleissa.

Lue seuraava artikkeli