RKP:n Vantaan ja Keravan aluevaltuustoryhmä on jakanut paikkansa

RKP:n aluevaltuustoryhmä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella päätti maanantaina 21. helmikuuta lautakuntien ja jaostojen paikkajaosta. Paikkajaossa on huomioitu sukupuolten välinen tasapaino, henkilökohtaineen äänimäärä ja Vantaan ja Keravan alueellinen edustus.

– Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuuteen ja niihin luottamustehtäviin jotka RKP saa, sanoo valtuustoryhmän puheenjohtaja Patrik Karlsson. Koska olemme teknisessä vaaliliitossa Kokoomuksen kanssa olemme neuvotelleet tehtävistä yhteisesti ryhmänä. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja olemme onnistuneet saamaan haluamamme tehtävät.

Valtuuston jäsen Patrik Karlsson (Vantaa)  ehdotetaan kansalliskielilautakunnan  puheenjohtajaksi ja valtuuston jäsen Hanna Holmberg-Soto (Vantaa) kansalliskielilautakunnan varsinaiseksi  jäseneksi. Jan-Peter Sjöroos (Kerava) ehdotetaan tarkastuslautakunnan varsinaiseksi jäseneksi, ja Carola Bäckström Vantaa) aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut – jaoston varsinaiseksi jäseneksi. Mona Lanaeus (Vantaa) ehdotetaan neljänneksi henkilökohtaiseksi varajäseneksi hyvinvointialuevaalilautakuntaan.

Henkilökohtaisiksi varajäseniksi ehdotetaaan Thomas Elfgren (Vantaa) ja Frida Forsblom-Prittinen (Vantaa) kansalliskielilautakuntaan, Jan-Erik Eklöf (Vantaa) tarkastuslautakuntaan  ja Anna-Stina Suhonen-Malm (Vantaa) aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut – jaostoon.

Bergqvist: Lossien turvallisuutta parannetaan

Tulevaisuudessa yhä useampi lossi voi käyttää virtuaalista ohjausköyttä. Perjantaina eduskunnassa käsiteltävänä olevan lain kautta mahdollistetaan lossin fyysisen ohjausköyden korvaavien virtuaalisten ohjausjärjestelmien nykyistä laajempi käyttöön ottaminen. Kansanedustaja ja eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen, Sandra Bergqvist (RKP), on tyytyväinen nykyisen lain päivittämiseen.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist: Tarvitsemme toimenpiteiden kohdentamista niihin, jotka eniten kärsivät polttoaineiden ja energian hinnoista

Eduskunta keskusteli tänään välikysymyksestä koskien polttoaineiden ja energian hinnat. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (Rkp) korosti ryhmäpuheenvuorossaan kohdennettujen toimenpiteiden merkitystä nyt haavoittuvimpien auttamiseksi.

Lue seuraava artikkeli