Seksinostolaki on askel ihmiskaupan vastaisessa taistelussa

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on erittäin tyytyväinen, että eduskunta viime viikolla hyväksyi seksinostoa koskevan lainsäädännön tiukennuksen.

Lakimuutoksen mukaan seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan uhrilta on jatkossa rangaistavaa myös huolimattomuudesta tehtynä, eli silloin kun seksin ostajan on ollut syytä epäillä ostavansa seksiä parituksen tai ihmiskaupan uhrilta. − Seksinostoa koskevan lainsäädännön tiukentaminen on askel eteenpäin ihmiskaupan vastaisessa taistelussa. Vaikka tämä hallitus ei päättänyt esittää seksinoston totaalikieltoa, olen kuitenkin tässä vaiheessa tyytyväinen tähän lakimuutokseen. Sen myötä Suomen houkuttelevuus ihmiskaupan kohdemaahana tulee vähenemään, sanoo ministeri Anna-Maja Henriksson. – Olemme nyt ottaneet tärkeän askeleen oikeaan suuntaan, toteaa Henriksson.

Kandidatnomineringen och väljarundersökningarna lovar gott inför valet

SFP:s starka nominering av riksdagsvalskandidater och dagens goda siffror i YLE:s väljarundersökning lovar gott då vi nu har drygt fyra veckor kvar till valet, säger SFP:s partisekreterare Johan Johansson.

Lue edellinen artikkeli

Nylander ny ordförande för Nylands fiskarförbund

Nylands fiskarförbund har på sitt årsmöte på lördagen valt riksdagsledamot Mikaela Nylander till ny ordförande.

Lue seuraava artikkeli