Seuraa RKP:n puheenjohtajatenttiä 5.6. Porvoossa verkon kautta

RKP:n puheenjohtajatentti keskiviikkona 5.6. Porvoossa lähetettiin myös verkon kautta livenä. Voit katsoa lähetyksen jälkeenpäin tästä. Moderaattorina toimi päätoimittaja Stefan Holmström ja tenttiin osallistui ehdokkaat Anders Adlercreutz ja Otto Andersson. Henrik… Lue lisää »

RKP:n puheenjohtajatentti keskiviikkona 5.6. Porvoossa lähetettiin myös verkon kautta livenä. Voit katsoa lähetyksen jälkeenpäin tästä.

Moderaattorina toimi päätoimittaja Stefan Holmström ja tenttiin osallistui ehdokkaat Anders Adlercreutz ja Otto Andersson. Henrik Wickström oli tällä kertaa poissa sairauden takia.

Katso lähetystä tästä.

Ollikainen: Luonnon monimuotoisuus on tärkeä huoltovarmuudelle!

Eduskunta on tänään keskustellut hallituksen luonto- ja ilmastopolitiikkaa koskevasta välikysymyksestä. Aihe on ajankohtainen, koska tänään vietetään maailman ympäristöpäivää. Kansanedustaja Mikko Ollikainen piti Ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuoron. Hän korosti, että ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ovat haasteita, jotka meidän pitää ottaa vakavasti. Ollikainen muistuttaa puheenvuorossaan, että näiden haasteiden ratkaisemiseksi tarvitaan laaja paletti eri ratkaisuja.

Lue edellinen artikkeli

Anna-Maja Henriksson on RKP:n uusi europarlamentaarikko

Suomen ruotsalainen kansanpuolue (RKP) onnistui säilyttämään paikkansa Euroopan parlamentissa. Ennen vaaleja tehtyjen mielipidemittausten mukaan RKP menettäisi paikkansa. Mittaukset osoittautuivat jälleen kerran harhaanjohtaviksi. Puolueen väistyvä puheenjohtaja ja opetusministeri Anna-Maja Henriksson valittiin yli 50 000 henkilökohtaisella äänellä, ja hän ottaa nyt paikkansa Euroopan parlamentissa.

Lue seuraava artikkeli