Silja Borgarsdóttir Sandelin haluaa RKP:n varapuheenjohtajaksi

– Olen iloinen ja otettu saamistani lukuisista pyynnöistä asettua ehdolle Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajuus on jo pitkään kiinnostanut minua ja lähden siksi mielelläni ehdolle tähän tehtävään.

– Pitkä kokemukseni puoluetyöstä ja laaja tuntemus puoluekentästämme antaa minulle vahvat edellytykset varapuheenjohtajan tehtävään, sanoo Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Borgarsdóttir Sandelin on ollut mukana puolueen toiminnassa noin kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä hän toimii RKP:n Helsingin piirin puheenjohtajana. Hän on vuodesta 2009 alkaen ollut ehdokkaana viidessä eri vaaleissa, ja on aktiivinen kunnallispoliitikko Helsingissä.

– Olen aina ollut joukkuepelaaja, niin käsipallossa kuin politiikassa. Nyt haluan olla mukana tekemässä RKP:sta tulevien kunnallisvaalien voittajajoukkueen, kolminkertainen käsipallon Suomen mestari Borgarsdóttir Sandelin sanoo.

Valtiotieteiden maisteri Borgarsdóttir Sandelin työskentelee poliittisena asiantuntijana Svenska Bildningsförbundetissa ja on aikaisemmin toiminut muun muassa puolustusministeri Haglundin erityisavustajana sekä RKP-nuorten pääsihteerinä.

– Kuluneen vuoden aikana minulla on ollut aktiivinen rooli RKP:n uuden puolueohjelman valmistelussa. Tämä on ollut äärimmäisen inspiroivaa. Puoluekokouksen jälkeen on tärkeää, että uusi puolueohjelma ei jää lojumaan pöytälaatikkoon, vaan siitä on tultava luonteva perusta jokapäiväiselle politiikallemme, sanoo Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Nykyinen varapuheenjohtaja Christina Dahlblom ilmoitti maanantaina, että hän ei asetu ehdolle toiselle kaudelle.

Veropaon vastaisen työn on jatkuttava!

Europarlamentin veropäätösten väliaikainen erityisvaliokunta esitteli viikolla ensimmäinen raporttiluonnoksensa.

Lue edellinen artikkeli

Wulff vill fortsätta som SFP:s vice ordförande

SFP:s vice ordförande, rektor Nicke Wulff ställer upp för omval under partidagen i Åbo.

Lue seuraava artikkeli