Varsinais-Suomen RKP asettaa ehdolle 154 ehdokasta

Varsinais-Suomen RKP on toimittanut kuntavaalien lopulliset ehdokaslistansa. Ehdokasluku Varsinais-Suomessa on yhteensä 154, mikä on enemmän kuin vuoden 2017 kuntavaaleissa. RKP:llä on ehdokkaita Turussa, Paraisilla, Kemiönsaarella, Kaarinassa, Salossa, Naantalissa, Raisiossa, Liedossa ja Laitilassa. RKP:lle on suuri menestys saada ehdokkaita ehdolle Liedossa ja Laitilassa, missä puolueella ei ole ennen ollut ehdokkaita. Turun ennätyssuuri ehdokasmäärä, 71 ehdokasta, on historiallista ja osoittaa uskottavuutta RKP:n politiikkaa kohtaan.

– Meillä on ilahduttavan monta ehdokasta maakunnassa. Tuntuu myös erittäin hyvältä saada ehdokkaita kahdessa uudessa kunnassa, Liedossa ja Laitilassa. Turun ennätyksellinen ehdokasmäärä on myös menestys. Tällä ehdokaslistalla meillä on kaikki edellytykset menestyä vaaleissa, sanoo piirinjohtaja Regina Koskinen.

Nuorten osuus on ennätyksellisen suuri, yhteensä 37 ehdokasta, Turunmaan RKP-nuorten puheenjohtaja William Gräsbeck sanoo.

– Lähdemme vaaleihin ennätyksellisen suurella osuudella nuoria, myös useammassa kunnassa missä meillä ei ole ollut nuoria ehdokkaita. Vaalien siirtyessä olemme saaneet lisäehdokkaita ja on havaittavissa, että nuorten keskuudesta löytyy kiinnostusta liberaalille tosiasioihin perustuvalle politiikalle. Iloitsen siitä, että nuorten keskuudesta löytyy kiinnostusta olla mukana vaikuttamassa paikallisessa politiikassa, Gräsbeck sanoo.

 

Sipoon RKP lähtee kuntavaaleihin 48. ehdokkaalla

Sipoon RKP on nimennyt viisi uutta ehdokasta 13. kesäkuuta pidettäviin kuntavaaleihin. Puolue lähtee vaaleihin vahvalla ehdokaslistalla, jossa on yhteensä 48 sipoolaista kuntavaaliehdokasta.

Lue edellinen artikkeli

Turun RKP toimitti lopullisen ehdokaslistansa – ehdokasmäärä ennätyksellisen suuri!

Turun RKP toimitti lopullisen ehdokaslistansa kesän kuntavaaleihin. Ehdokasmäärä on ennätyksellisen suuri, 71 ehdokasta.

Lue seuraava artikkeli