Sipoon RKP nimesi 17 uutta ehdokasta

Sipoon RKP on nimennyt 17 uutta ehdokasta kuntavaaleihin. Paikallisosaston ehdokaslistalla on nyt 43 sipoolaista kuntavaaliehdokasta.

Sipoon RKP on nimennyt vielä seuraavat 17 ehdokasta kuntavaaleihin:

Andersson-Lindqvist Marianne​, Berg Mari, Borgström Richard​, Engblom Charlotta​, Hallberg Emelie​, Järvinen Maximilian, Liljeström Tobias​, Lindqvist Christer, Lindqvist Clara​, Lindqvist Kaj, Lindroos Ossi​, Lundström Wille, Packalén Rune ​(sitoutumaton), Sällström Simon​, Skog Mimi​, Sundström Thomas ja Wikström Vivan.

– Onnistunut ehdokasasettelu osoittaa, että RKP:n arvoille on vahvaa kiinnostusta ja on halua jatkaa sellaisen Sipoon rakentamista, jossa asukkaat voivat hyvin ja viihtyvät, sanoo Maria Liljeström, Sipoon RKP:n paikallisosaston puheenjohtaja.

Tietoa Sipoon RKP:n nimetyistä 43. kuntavaaliehdokkaista löytyy täältä (pdf)


Linkit: 

Pohjanmaan RKP lähtee kuntavaaleihin vahvalla ehdokaslistalla

Pohjanmaan RKP toimitti yhteensä 494 ehdokassuostumusta viidessätoista kunnassa kuntavaaleihin.

Lue edellinen artikkeli

RKP:lle ennätys kuntavaalien ehdokasasettelussa

Suomen ruotsalainen kansanpuolue ylitti asetetut tavoitteet ja lähtee kuntavaaleihin ennätyksellisen suuressa osassa Suomea. Siitä huolimatta, että vaalipäivää on tarkoitus lykätä kesäkuuhun, RKP on noudattanut voimassa olevaa lainsäädäntöä ja toimittanut ehdokaslistat jo nyt, 64 kunnassa. Viime kuntavaaleissa vuonna 2017 RKP:llä oli ehdokkaita 52 kunnassa.

Lue seuraava artikkeli