Strand: Vaasalle merkittävät joululahjarahat!

Kansanedustaja Joakim Strand iloitsee Vaasan vaalipiirille kohdistuvista ns. joululahjarahoista.

– Haluan kiittää kollegoita yli puoluerajojen erinomaisesta työstä ja yhteistyöstä. Esimerkiksi Vaasan yliopiston VEBIC tutkimus- ja innovaatioalustan vetyinfran kehittämiselle osoitettu 450 000 euron määräraha on strateginen jättipotti seudulle ja vahvistaa suoraan energiaklusteria. Lukuisten hankkeiden joukosta haluan myös nostaa Vaasan keskustasta satamaan kulkevan rautatien sähköistyksen 100 000 euron esisuunnittelun sekä Sundomin alueelle osoitettu 200 000 euron tiekorjausraha, Strand toteaa.

Norrback: Kaikki tiet johtavat Pohjanmaalle

Monet Pohjanmaan tiehankkeet etenevät nyt. Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) on aktiivisesti ajanut useita näitä hankkeita, ja on kiitollinen siitä, että valtiovarainvaliokunta on ohjannut niihin varoja. Näiden tiehankkeiden joukossa ovat muun muassa Henriksdalintie Kristiinankaupungissa, 170 000 €, ja Norrnäsintie – Nixmossen Närpiössä, 200 000 €.

Lue edellinen artikkeli

Wickström: Ajattelemme pitkällä tähtäimellä ja panostamme nuoriin, koulutukseen ja terveydenhuoltoon.

Kansanedustaja Henrik Wickström korosti pitkäjänteistä talouspolitiikkaa, jossa investoidaan tulevaisuuteen, puheessaan tämänpäiväisessä palautekeskustelussa talousarvioesityksestä. Wickström korosti muun muassa julkisen talouden vahvistamista, panostuksia nuoriin ja koulutukseen sekä terveys- ja sosiaalipalvelujen haasteisiin vastaamista.

Lue seuraava artikkeli