Torvalds jatkaa koordinaattorina EU-parlamentin ympäristövaliokunnassa

Nils Torvalds (RKP/Renew) valittiin tiistaina 25. tammikuuta uudelleen poliittisen ryhmänsä koordinaattoriksi EU-parlamentin ympäristövaliokunnassa. Koordinaattorin valinta suoritettiin perinteisesti Euroopan parlamentin toimikauden puolivälissä.

– Olen tietysti erittäin iloinen poliittisen ryhmäni pitkään jatkuvasta luottamuksesta. Jatkan myös innolla työskentelyä sen eteen, että Renew Europe tekisi mahdollisimman johdonmukaista ​​ja hyvää työtä ympäristövaliokunnan valmistelemissa hyvin monitahoisissa ja tärkeissä lakiehdotuksissa tulevina vuosina, Torvalds sanoo.

Valiokuntien koordinaattorit toimivat poliittisten ryhmiensä edustajina. Torvaldsin tapauksessa tämä tarkoittaa, että hän johtaa puhetta ja jakaa vastuita keskustaliberaalin Renew Europen puolesta ympäristövaliokunnassa.

Torvalds on toiminut koordinaattorina nykyisen toimikauden alusta vuodesta 2019 ja tehtävä jatkuu siis uudelleenvalinnan myötä kesään 2024 saakka, eli toimikauden loppuun asti.

Wickström: Terveydenhuoltouudistus pitää johtaa parempiin lasten ja nuorten palveluihin

Aluevaalien alla käytävissä keskusteluissa on tullut selvästi ilmi, että nuorten hyvinvointi on asia, jota meidän on otettava vakavasti. Meidän on priorisoitava nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä. RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström painottaa, että yhteistyö koulun ja oppilashuollon välillä on toimittava myös kun uudet hyvinvointialueet ottavat vetovastuun.

Lue edellinen artikkeli

RKP:lle vahva tulos aluevaaleissa

Suomen ruotsalainen kansanpuolue teki vahvan tuloksen Suomen ensimmäisissä aluevaaleissa. Puolue lähti aluevaaleihin 16:ssa vaalipiirissä yhteensä 306 ehdokkaalla ympäri Suomea.

Lue seuraava artikkeli