Tötterman haluaa jatkaa Turun RKP:n puheenjohtajana – tavoitteena vahvistaa RKP:n liberaali oikeistopolitiikka

Anna-Karin Tötterman hakee jatkoa Turun RKP:n puheenjohtajana. Tötterman on ollut aktiivinen päätöksentekijä useamman vuoden ja hänellä on useita luottamustehtäviä niin RKP:n Turun kaupungin kuin Folktingetin sisällä. Hän on toiminut Turun RKP:n puheenjohtajana vuodesta 2020. Koulutukseltaan Tötterman on politiikan lisensiaatti ja työskentelee nykyisin koulutuspoliittisen edunvalvonnan piirissä.

– Kevään eduskuntavaalit lähestyvät ja haluan johtaa Turun RKP:n kohti menestyksellisiä vaaleja, nojaten aikaisempaan kokemukseeni politiikassa. Tarvitsemme selkeän liberaalin linjan ja vahvaa kampanjahenkeä, jotta tavoitamme turkulaiset, sanoo Tötterman.

Tötterman on pyrkinyt vahvistamaan oikeistolaista liberaalia politiikkaa mm. yrittäjyyteen, koulutukseen ja nuorten hyvinvointia (esim. syömishäiriöt ja niiden hoito) koskevissa kysymyksissä. Kaupunkikehityksen edistäminen on myös Töttermanille tärkeä aihe (esim. ilmastoneutraalit ratkaisut ja Kupittaan siirtolapuutarhan säilyttäminen).

– Olen täysin vakuuttunut siitä, että onnistumme vaaleissa tuomalla esiin liberaalin oikeistopoliittisen vaihtoehdon. RKP on ainoa liberaali puolue Suomessa ja haluan omalta kohdaltani edistää Turun taloudellista kasvua, yrittäjyyttä ja kestävää kehitystä. Haluan johtaa puoluetta joka tekee työtä kestävien taloudellisten päätösten puolesta, jotka tukevat hyvinvointiyhteiskuntaa laadukkailla palveluilla lapsillemme, ikääntyneille sekä yhteiskunnan heikoimmille, Tötterman päättää.

Turun RKP:n puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2023 valitaan 29.11.

Naisiin kohdistuva väkivalta loukkaa ihmisoikeuksia ja uhkaa tasa-arvoa ja kansanterveyttä

Tänään on kansainvälinen naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen päivä. Naisiin kohdistuvan väkivallan vähentäminen on tärkeä tavoite. Hallitus ja Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen ministeriryhmä ovat työskennelleet aktiivisesti naisiin kohdistuvan väkivallan ja sukupuoleen perustuvan väkivallan ehkäisemiseksi.

Lue edellinen artikkeli

Mathias Mattsson pyrkii Turun RKP:n puheenjohtajaksi – “Pitää olla hauskaa ja mielekästä olla osana toimintaa”

Mathias Mattsson, 30 vuotta, näkee Turun jatkuvasti kasvavana kehittyvänä kaupunkina ja sen mahdollisuudet tulla vielä viihtyisämmäksi paikaksi asua, elämäntilanteesta tai iästä riippumatta. Paraisilta kotoisin oleva Mattsson on asunut Turussa kohta yli 10 vuotta ja on ollut ehdolla Turun RKP:n listalla kuntavaaleissa 2021. Mattsson näkee kaupungissa potentiaalia ja haluaa nähdä enemmän panostusta yrittäjyyteen ja nuorten aikuisten hyvinvointiin. Eduskuntavaalit lähestyvät ja Mattsson haluaa kantaa kortensa kekoon.

Lue seuraava artikkeli