Uudenmaan RKP aloitti ehdokasasettelun tuleviin aluevaaleihin vahvoilla listoilla

Uudenmaan RKP kokoontui digitaaliseen ylimääräiseen piirikokoukseen perjantaina 24. syyskuuta. Piirin puheenjohtaja Hanna Lönnfors avasi kokouksen.

– Meillä tulee olemaan historiallinen mahdollisuus vaikuttaa. Suomessa ikääntyvien määrä kasvaa ja sen mukana myös hoidon tarve. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus on vihdoin toteutumassa ja RKP:n tavoitteena on saavuttaa hyvä vaalitulos Uudenmaan neljällä hyvinvointialueella.

Piirikokous asetti ensimmäiset ehdokkaat 23.1.2022 järjestettäviin aluevaaleihin.

– Ehdokasasettelumme on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen erittäin tyytyväinen ehdokasasetteluun tähän mennessä.  Ehdokkaiksi haluamme laajan joukon ihmisiä niin iän, sukupuolen, osaamisalueiden ja kotipaikkakunnan osalta. Tässä meillä on hyvä alku, Lönnfors sanoo. 

Piirikokous antoi Uudenmaan RKP:n piirihallitukselle valtuutuksen asettaa lisää ehdokkaita aluevaaleihin. Valmiit ehdokaslistat annetaan aluevaalilautakunnille viimeistään 14.12.2021

Lista: Uudenmaan RKP:n asettamat ehdokkaat aluevaaleihin (tilanne 24.9.2021)

Bergqvist vaatii toimenpiteitä sujuvien Kela-taksimatkojen turvaamiseksi


Kilpailu- ja kuluttajaviraston tulkinnan mukaan, Kela-taksimatkojen järjestämisessä saaristosta ja harvaan asutuilta alueilta on tehtävä muutoksia. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on huolestunut muutoksista ja on tänään jättänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen, jossa hän vaati toimenpiteitä sujuvien Kela-taksimatkojen turvaamiseksi myös jatkossa.

Lue edellinen artikkeli

Henrik Wickström asettuu ehdolle tulevissa aluevaaleissa


Inkoon kunnanhallituksen puheenjohtaja ja RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström lähtee ehdolle tammikuussa pidettäviin aluevaaleihin. Vaalipiirinä toimii Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue koostuen kunnista aina Hangosta Espooseen

Lue seuraava artikkeli