Uudenmaan RKP asetti uusia eduskuntavaaliehdokkaita

Suomen ruotsalainen kansanpuolueen Uudenmaan piirihallitus asetti uusia ehdokkaita ehdolle tuleviin eduskuntavaaleihin 2.4.2023. Henrik Dettmann(sitoutumaton) Kauniaisista ja Mathew Mailaparampil Espoosta asetettiin ehdokkaiksi 19.12. Aikaisemmin syksyllä piirihallitus on asettanut eduskuntavaaliehdokkaaksi Eva-Lena Gästrin Espoosta.

Uudenmaan RKP:n piirin puheenjohtaja, Hanna Lönnfors on tyytyväinen tähänastiseen ehdokaslistaan.

– Olen iloinen siitä, että vielä ennen joulua olemme saaneet lisäyksiä ehdokaslistaamme. Tämä antaa meille hyvän alun tulevalle vuodelle, jolloin kampanja vaihtaa  uuden vuoden jälkeen täysin uuden vaihteen. Olemme iloisia saadessamme uusia, vahvoja nimiä mukaan tiimiimme. Vaaleissa tärkeintä on ehdokkaiden rekrytointi, ja se on avainasemassa neljän eduskuntapaikan saavuttamiseksi, piirihallituksen puheenjohtaja Hanna Lönnfors sanoo.

Uudenmaan RKP:n rekrytointiryhmä on aloittanut ehdokkaiden rekrytointiprosessin viimeisen vaiheen. Listalla on tällä hetkellä 32 ehdokasta, joista 28 ovat julkisia. Uudenmaaan RKP tulee asettamaan 37 ehdokasta eli täyden listan vuoden 2023 eduskuntavaaleihin.

Bergqvist: Jengirikollisuus on vakava ongelma ja edellyttää erilaisia toimenpiteitä

Eduskunta käsitteli tänään välikysymystä koskien nuoriso- ja katujengirikollisuuden torjumista maahanmuutto- ja kriminaalipoliittisin keinoin. Kansanedustaja Sandra Bergqvist korosti ryhmäpuheenvuorossaan ennaltaehkäisyn ja kotouttamisen onnistumisen tärkeyttä.

Lue edellinen artikkeli

Henrik Dettmann ehdolle eduskuntavaaleihin RKP:n listoilta

Suomalaisen urheilun ikonisimpiin hahmoihin lukeutuva koripallovalmentaja Henrik Dettmann, 64, asettuu ehdolle kevään 2023 eduskuntavaaleissa. Helsinkiläislähtöinen, mutta Kauniaisissa asuva Dettmann on RKP:n sitoutumaton ehdokas Uudenmaan vaalipiirissä.

Lue seuraava artikkeli