Wickström: Toimintaa Raaseporin ja muissa Uudenmaan pienissä sairaaloissa on kehitettävä

RKP:n varapuheenjohtaja ja RKP:n edustaja HUSn hallituksessa Henrik Wickström painottaa, etttä lähisairaaloilla on tärkeä rooli tulevaisuudessa uusilla hyvinvointialueilla. Wickström vieraili keskiviikkona Raaseporin sairaalassa yhdessä HUSn hallituksen puheenjohtaja Risto Raustavan kanssa. Yhdessä Rautavan kanssa Wickström tapasi sairaalan johtoa ja henkilökuntaa.

– Tarvitsemme lähisairaalat Uudellamaalla tulevaisuudessakin. On tärkeää, että Porvoon, Raaseporin ja Lohjan sairaalat saavat selkeän profiilin uusilla hyvinvointialueilla. Uskon, että lähisairaaloilla on kaikki edellytykset tukea hyvinvointityötä alueilla hyvällä ja tehokkaalla tavalla. Yhteityö hyvinvointialueiden ja HUSn välillä on oltava sujuvaa turvatakseen potilaille hyvää hoitoa, kun he sitä tarvitsevat – ja omalla äidinkielellä, Wickström sanoo.

Wickström toivoo, että Raaseporin sairaalan osaaminen ja mahdollisuuksia käytettäisiin paremmin hyväksi uudessa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

– Raaseporin sairaala on tärkeä alueen väestölle ja vapaa-ajan asukkaille. Toivon, että sairaalan toimintaa voidaan kehittää, jotta voimme tarjota parempaa palvelua asukkaillemme, Wickström sanoo.

Aluevaaleissa tarvitaan sinun ääntäsi!

23. tammikuuta 2022 on historiallinen päivä. Silloin me nimittäin suuntaamme kohti vaaliuurnia äänestääksemme aluevaaleissa ensimmäistä kertaa koskaan. Näiden vaalien keskiössä on sinun ja minun arjen turvallisuus.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Äänestä paremman hoidon ja hoivan puolesta

Reilun viikon kuluttua Suomi äänestää maan ensimmäisissä aluevaaleissa. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz painottaa äänestämisen tärkeyttä, vaikka moni tuntee epävarmuutta uusia vaaleja kohtaan.

Lue seuraava artikkeli