Wickström puoluejohtajakokoukseen Brysselliin

Liberaali puolueperhe ALDE johon RKP kuluu pitää puoluejohtajakokouksen Brysselissä 24. maaliskuuta. RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström edustaa kokouksessa RKP:ta. Kokouksessa keskustellaan Ukrainan tilanteesta ja sodan vaikutuksista EU:hun. Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyn puolue osallistuu kokoukseen etänä Kiovasta. Saksan valtiovarainministeri Christian Lindtner , FDP:n puoluejohtaja osallistuu myös kokoukseen.

– RKP:lle on tärkeää, että löydämme yhdessä Euroopassa ratkaisuja hirvittävään sotaan jota käydään tällä hetkellä Euroopassa. Meidän on osoitettava tukemme Ukrainan kansalle tässä kauheassa tilanteessa. Samalla meidän on löydettävä ratkaisuja, miten voimme hillitä kustannusten nousua EU:ssa. 

Wickström: Suomi tarvitsee koulukiusaamisvaltuutetun

RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström haluaa Suomeen valtuutetun kiusaamisen ehkäisemiseksi varhaiskasvatuksessa, peruskoulussa ja toisella asteella. Wickströmin mukaan kiusaaminen on edelleenvakava ongelma kouluissa ja se koskettaa monia lapsia ja nuoria. Mitä aikaisemmin siihen puututaan, sen parempi, Wickström sanoo.

Lue edellinen artikkeli

Blomqvist: Yhteistyö vahvistaa Pohjoismaita

23. maaliskuuta vietämme Pohjolan päivää. Tänä päivänä, 60 vuotta sitten, allekirjoitettiin Helsingin sopimus, joka on virallisen pohjoismaisen yhteistyön oikeudellinen kehys. Tänä vuonna juhlimme pohjoismaista yhteistyötä uudessa ja vakavassa turvallisuuspoliittisessa tilanteessa Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Lue seuraava artikkeli