Adlercreutz ehdolla jatkokaudelle

Ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Anders Adlercreutz on ehdolla jatkokaudelle kesäkuun puoluekokouksessa.

– Se joka luuli, että tällä hallituksella oli selkeä suunnitelma ja visio tulevaisuudesta sai viimeistään puoliväliriihen myötä pettyä. Sen tulos osoitti myös selkeästi miksi RKP:llä on niin tärkeä tehtävä. Meidän kohdallamme poliittisella kartalla on tyhjiö. Suomi tarvitsee RKP:n kaltaisen puolueen, joka uskoo markkinatalouteen ja liberaaleihin arvoihin. Puolueen, joka uskoo tasa-arvoon ja siihen, ettei Suomi kasva ja voita sillä, että määrittelemme suomalaisuuden mahdollisimman suppeasti, Adlercreutz sanoo.

Kuntavaalit olivat monella tapaa RKP:lle menestys.

– Meidän ei kuitenkaan tule tyytyä tähän. Meidän pitää aktiivisesti tavoittaa ne äänestäjät, jotka eivät ehkä aiemmin ole äänestäneet meitä, mutta joille olemme selkeä vaihtoehto. Tämä on työ, jota itse haluan jatkaa. Tämän takia asetun ehdolle jatkokaudelle, ja toivon saavani luottamuksen jatkaa puolueen varapuheenjohtajana.

Adlercreutz valittiin puolueen varapuheenjohtajaksi puoluekokouksessa vuonna 2016.

Kaksitoista toimenpidettä työllisyyden parantamiseksi

Ruotsalainen eduskuntaryhmä tapasi pääministeri Juha Sipilän ja antoi näkemyksensä työllisyyden parantamiseksi tarvittavista toimenpiteistä.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Porvoon synnytyssairaala otettava taas käyttöön

Uutinen Helsingin Kätilöopiston synnytystoiminnan lakkauttamisesta herättää monia kysymyksiä.

Lue seuraava artikkeli