Anders Norrback valittu Kalatalouden Keskusliiton uudeksi puheenjohtajaksi

Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) valittiin Kalatalouden Keskusliiton uudeksi puheenjohtajaksi liiton edustajakokouksessa Helsingissä 22.11.2021.

Kalatalouden Keskusliitto on valtakunnallinen, kaksikielinen kalatalouden kehittämis- ja edistämisjärjestö, joka edistää ja kehittää kalaelinkeinoa Suomessa. Järjestön jäseniä ovat 21 maakunnallista kalatalouskeskusta ja kalastajaliittoa sekä kolme muuta jäsentä. Liiton tehtävänä on edistää kaikkien kalastajaryhmien ja kuluttajien mahdollisuuksia saada korkealaatuista ja puhdasta kotimaista kalaa sekä kalastukseen liittyviä luontoelämyksiä. 

Norrback on innoissaan saadessaan toimia puheenjohtajana liitossa ja voidessaan työnsä kautta parantaa kalatalouden toimintaedellytyksiä Suomessa.  

-Tulen työskentelemään määrätietoisesti vahvistaakseen ja edistääkseen kotimaisen kalatalouden toimintaedellytyksiä. Kansallinen ja kansainvälinen päätöksenteko tarvitsee vahvan edunvalvojan, jollainen Kalatalouden keskusliitto on. 

Uudenmaan RKP julkisti aluevaaliohjelmansa

Uudenmaan RKP julkisti aluekohtaiset aluevaaliohjelmansa

Lue edellinen artikkeli

Ollikainen: Suomea tarvitaan turvallisuussektorin koulutusyhteistyössä Irakissa

Eduskunnan lähetekeskustelussa käsiteltiin tänään valtioneuvoston selonteko Suomen osallistumisen jatkamisesta turvallisuussektorin koulutusyhteistyössä Irakissa. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuorossa kansanedustaja Mikko Ollikainen painotti Suomen osallistumisen jatkamisen tärkeyttä.

Lue seuraava artikkeli